"Seni eşinden bile çok seviyorum"
İngiltere Premier Ligi'nde kritik maçta Manchester City, Liverpool'u 2-1 yenerek rakibiyle arasındaki puan farkını 4'e indirdi.
Haberin Devamı
/

Arjantinli golcü Agüero'nun damgasını vurduğu maçta konuşulan bir başka isim ise City'nin futbolcusu Benjamin Mendy'ydi.
/

Maçın bitmesiyle birlikte sahaya atlayan Mendy, takım arkadaşlarıyla birlikte sevinç yaşadı.
Haberin Devamı
/

Ancak turuncu montuyla çılgınlar gibi sevinen Mendy'yi sahaya atlayan bir seyirci zanneden stat görevlisi yıldızı oyuncuyu sahadan çıkarmaya çalıştı.
/

Kasım ayındaki diz sakatlığından bu yana forma giyemeyen Mendy'nin sahada kalmasını takım arkadaşları sağladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/
Love you more than your wife bro @aguerosergiokun 😍😍😍😍😍😍😍😍 #AGUEROOOOOOWWWW pic.twitter.com/dEHgzDCxXD
— Benjamin Mendy (@benmendy23) 3 Ocak 2019
Öte yandan maç bitiminde sosyal medyadan Agüero'ya bir mesaj gönderen Mendy, "Seni eşinden bile çok seviyorum kardeşim" yazdı.
/

Agüero bu paylaşıma "Ben de kardeşim, seni seviyorum" yazıp emojilerle gülme efekti koydu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Bu arada Agüero evli değil. Yıldız futbolcu 2008-2012 yılları arasında Maradona'nın kızı Giannina ile evliydi.