Sebastian Coltescu görevden alındı

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Paris Saint-Germain (PSG) karşılaşmasında yardımcı antrenörleri Pierre Webo'ya ırkçı söylemde bulunan Rumen dördüncü hakem Sebastian Coltescu'nun UEFA tarafından maçtan alındığını açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Webo'ya yapılan ırkçı saldırının ardından Coltescu'nun maça devam etmesi durumunda sahaya çıkmayacaklarını UEFA'ya ilettiklerini aktaran Gümüşdağ, yaptığı açıklamada, "Dördüncü hakemi UEFA aldı. Bize bilgisi geldi. Saha dışına çıkardı. Ya dördüncü hakem getirecekler ya da dördüncü hakemsiz devam edeceğiz. Bu hakem maçın dışında olmadan maça başlamayacağımızı açık ve net bir şekilde söyledik." ifadelerini kullandı.
Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt, sahadan çekildikleri PSG maçının bu akşam (9 Aralık Çarşamba) kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Benfica'ya bir Türk yıldız daha! Portekiz ekibi çalışmalara başladı...
Beşiktaş'a Rafa Silva şoku! Dünya devi Portekizli oyuncuyu istedi...
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Uğurcan Çakır açıklaması: Ali Koç aradı!
Merih Demiral'dan bir ilk! Milli futbolcu tarihe geçti...
Galatasaray, Bodrum FK maçı hazırlıklarına başladı