hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Samsunspor, Hatayspor’dan 3 puanı hedefliyor! Thomas Reis'ten açıklama...

    Samsunspor, Hatayspor’dan 3 puanı hedefliyor Thomas Reisten açıklama...
    expand
    KAYNAKİHA

    Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Hatayspor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğuna değindi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’da Teknik Direktör Thomas Reis, ligin 4’üncü haftasında 1 Eylül Pazar günü oynanacak Hatayspor mücadelesi öncesi Nuri Asan Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi ve açıklamalarda bulundu.

    Oyuncuların son durumunu değerlendiren Reis, "Bu dönemde takımı motive etmek kolay değil. Çünkü sezon başından beri sadece 2 maç oynadık, bir araya girdik. 1 maç oynayıp tekrar bir millî maç arasına gireceğiz. Bunu bu şekilde kabul etmek gerekiyor. Elimizden gelenin en iyini yapmak zorundayız. Bu süreçte hazırlık maçında çok süre alamayan oyuncuları kullandık. Maç eksikliklerini gidermelerini istedik” dedi.

    Hafta sonu oynayacakları müsabakaya dair ise Reis, “Rakibimiz Hatayspor, iyi bir ekip. Zor bir rakibe karşı oynayacağız. Antalyaspor maçında onları gördüm. Geçiş oyunlarını çok iyi oynuyorlar. Kanatlarda hızlı oyuncuları var. Bir kırmızı kart gördüler. Şimdiye kadar çok iyi çalıştık. Umarım bu maçtan istediğimizi alıp, onların zaaflarından yararlanıp güzel bir sonuç elde ederiz" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “RAKİPLERİMİZ ÇOK ZAMAN GEÇİRİYOR”

    Türkiye’de oynanan futbol hakkında da görüşlerini bildiren Reis, "Biz Samsunspor olarak savaşmaya, sert oynamaya çalışıyoruz. Rakiplerimiz bazen maçlarda çok yere yatıyor, çok zaman geçiriyor. Oyunu soğutuyorlar. Top oyunda biraz daha fazla süre kalabilir. Umarım gelecek maçlarda top oyunda biraz daha kalabilir ve gelecekte oyunu biraz daha fazla oynama fırsatımız olabilir. Kolay değil, bu zor bir şey. Almanya’da top biraz daha fazla oyunda kalıyor ve oyun daha fazla oynanabiliyor" şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow