hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şampiyonlar Ligi Bayern Münih Villareal maçı canlı yayın hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Şampiyonlar Ligi Bayern Münih Villareal maçı canlı yayın hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta
    expand

    Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçta sürpriz bir mağlubiyet alan Bayern Münih, Villareal deplasmanında 1-0 mağlup olmuştu. Bu karşılaşmanın rövanşı Alman ekibi için önemli bir sınav olacak. Peki, Bayern Münih Villareal maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile birlikte bu sezonun favorileri arasında gösterilen Bayern Münih çeyrek final ilk maçında Villareal’e 1-0 kaybetmişti. Rövanş mücadelesini kendi evinde oynayacak olan Alman ekibi karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda. Her türlü beraberlik ve Villareal galibiyetinde tur atlayan takım İspanyol ekibi olacak.

    Tur atlaması için Bayern Münih’e galibiyet gerekirken karşılaşma öncesi ev sahibi ekipte Süle, Sar, Tolisso ve Moting eksikler arasında bulunuyor. Villareal’de ise Moreno dışında eksik yok.

    ŞAMPİYONLAR LİGİ BAYERN MÜNİH VİLLAREAL MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Devler Ligi’nde gecenin iki karşılaşmasından biri olacak mücadele 12 Nisan 2022 Salı günü oynanacak. Alman ve İspanyol ekiplerini karşı karşıya getirecek olan maç saat 22:00’de başlayacak. Müsabaka Exxen Dijital Yayın Platformu üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

    Gecenin diğer maçı ise Chelsea ile Real Madrid arasında oynanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow