hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rivaldo: "Kariyerime Asya'da devam edeceğim"

    Rivaldo: Kariyerime Asyada devam edeceğim
    expand

    Brezilya milli takımı ve Barcelona'nın eski yıldızı Rivaldo, AEK Atina'dan ayrılacağını ve kariyerine bir Asya kulübünde devam edeceğini açıkladı.

    Rivaldo, sadece bir sezon geçirdiği AEK Atina'yı, Asya'dan aldığı çok cazip bir teklif nedeniyle bırakacağını açıkladı.

    Yunan medyası, 36 yaşındaki Rivaldo'nun, geçtiğimiz ay Samuel Eto'o'yu transfer ettiği iddiasıyla spor dünyasını şaşkına çeviren Özbekistan takımı Bunyodkor (eski adı Kuruvchi) ile anlaştığını iddia ediyor.

    Novosport FM radyo kanalına konuşan Rivaldo, "karar vermem zor oldu ama kariyerim ve ailem için çok iyi bir teklif aldım. AEK'da harika zaman geçirdim. Başkana ve taraftarlara çok teşekkür ederim" dedi.

    Transfer döneminin kapanmasına çok kısa bir süre kala AEK'dan ayrılma kararı alan Rivaldo, "bunun için milyon kere özür dilerim çünkü yerimi doldurabilmeleri için çok az zaman var. Ama teklif reddedilemez nitelikte" diye konuştu.

    Brezilyalı futbolcunun açıklamasına karşın AEK, Rivaldo'nun sözleşmesinin sezon sonuna kadar devam ettiğini ve ancak yerini doldurduğu takdirde bu transfere izin vereceğini bildirdi.

    Yunan kulübünün basın sözcüsü, "Rivaldo ayrılacağını söyleyebilir ama ancak transfer yaparsak buna izin veririz. Sözleşmesi devam ediyor, eğer ayrılırsa bonservis bedeliyle gider, bedava değil" dedi.

    2002 Dünya Kupası'nı kazanan Brezilya milli takımında forma giyen Rivaldo, Olympiakos'ta geçirdiği üç yıldan sonra geçtiğimiz sezon başında AEK'ya gelmişti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow