hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Real Madrid Mallorca maçı ne zaman, hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?

    Real Madrid Mallorca maçı ne zaman, hangi kanalda Arda Güler oynayacak mı
    expand

    Real Madrid’e transfer olmasının ardından peş peşe iki kez sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalan Arda Güler tam olarak iyileşti. Genç yıldızın şans verilmesi halinde Mallorca maçında sahada olabileceği öğrenildi. Peki, Real Madrid Mallorca maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni sezonda başarılı sonuçlar elde ederek La Liga’nın zirvesine yerleşen Real Madrid bir yandan da sakatlıklarla boğuşmaya devam ediyor. Courtois, Alaba ve Militao’nun sakatlıklarının devam ettiği Nacho’nun kırmızı kart cezalı olduğu dönemde Mendy ve Camavinga’nın durumları ise şüpheli. Kadroda oluşan eksiklikler sonrasında sakatlığını da atlatan Arda Güler’in bu karşılaşmada forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

    REAL MADRİD MALLORCA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Arda Güler’in Real Madrid formasıyla ilk resmi maçına çıkmasının beklendiği karşılaşma 3 Ocak 2024 Çarşamba günü oynanacak. Futbolseverlerin heyecanla bekledikleri müsabaka TSİ saat 21.15’te başlayacak. Mücadele yayıncı kuruluş olan S Sport ve S Sport + ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow