hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Real Madrid Kashima Antlers maçın özeti

    Real Madrid Kashima Antlers maçın özeti
    expand

    Real Madrid Kashima Antlers maçında Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu olmak için sahaya çıktı. Dünya çapında 6 farklı organizasyonun şampiyonlarının katıldığı Dünya Kulüpler Kupası şampiyonasında, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Real Madrid Kashima Antlers ile karşı karşıya geldi. Real Madrid Kashima Antlers maçının özeti ve detayları haberimizde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya Kulüpler Kupası olarak ifade edilen futbol şampiyonasında farklı organizasyonlarda birinci olan dev kulüpler katılırken kupanın final maçı bugün gerçekleştirilecek. Maç öncesi Cristiano Ronaldo’nun oynayıp oynamayacağı tartışılırken Zidane sahaya as kadro ile çıkarak Ronaldo'yu ilk 11'de oynatmayı tercih etti.

    REAL MADRİD MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ...

    Real Madrid Kashima Antlers maç özeti

    2015-2016 yılında Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak Dünya Kulüpler Kupası'na katılma hakkı kazanan Real Madrid Kashima Antler ile karşılaştı.

    Maçın ilk dakikalarında sağ kanattan açılan ortada top ile buluşan Modric'in vuruşu, Kashima kalecisinden dönerken top Karim Benzema'nın önünde kaldı. Boş kalye meşin yuvarlağı gönderen Karim Benzema, maçın 9. dakikasında Real Madrid'i 1-0 öne geçirmeyi başardı.

    Mücadelede ilk yarının tamamlanmasına az bir süre kala sol kanattan yapılan sert ortada Real Madrid ceza sahası içerisinde topla buluşan Kashimalı futbolcu Shibasaki, Varane'ın müdahalesine rağmen önünü boşalttı ve düzgün bir vuruşla takımına 1-1'lik eşitliği getirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Kashima Antlers olurken takımı adına ilk golü atan Shibasaki yine sahneye çıktı. Real Madrid ceza sahasının önünde topla buluşan Shibasaki, 3 Real Madridli oyuncunun baskısına rağmen topu sol tarafa çekerek önünü açtı. Ceza sahası dışından düzgün ve sert bir vuruş yapan futbolcu Kashima Antlers'i Real Madrid karşısında 2-1 öne geçirdi.

    Real Madrid'e beraberlik getiren isimse karşılaşmanın kapanış golünü atan Ronaldo oldu. Kashimalı futbolcuların kontrolsüz hareketi sonrası hakem penatı noktasını gösterirken topun başına geçen Cristiano Ronaldo beklemeden yaptığı vuruş ile Kashima kalecisini yerinden kıpırdatmadı. 60. dakikada gelen beraberlik golünün ardından daha etkili oynamaya başlayan Real Madrid etkili oyununa rağmen aradığı golü bulamadı.

    Real Madrid Kashima Antlers maçın özeti

    Mücadelede normal süre 2-2'lik eşitlikle tamamlanınca kupa statüsü gereği uzatma bölümleri oynandı.

    90 dakikalık bölümde fazla etkili olamayan Cristiano Ronaldo maçın uzatma bölümlerinde takımını sortlayan isim oldu. 98 ve 104. dakikalarda attığı gollerle Real Madrid'e kupayı getiren isim olan Cristiano Ronaldo maç sonrası takım arkadaşları tarafından tebrik edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Real Madrid maçı hangi kanalda?

    Real Madrid ile Kashima Antler arasında oynanacak olan Dünya Kulüpler Kupası finali 18 Aralık Pazar günü TRT Spor ekranlarından canlı izlenebilecek.

    Ronaldo gol krallığına oynuyor

    La Liga’da da şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde aldığı başarılı sonuçları devam ettirmek isterken müzesine bir kupa daha eklemek için sahaya çıkacak. Maç öncesi Ronaldo La Liga’da gol krallığı için zirveye oynarken en büyük rakibi Messi ile arasında 1 gol farkı bulunuyor.

    Real Madrid Kashima Antlers maçın özeti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     11 Lionel Messi (Barcelona)
    10 Luis Suarez (Barcelona)
    Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
    9 Iago Aspas (Celta Vigo)
    Willian Jose (Real Sociedad)
    7 Sandro Ramirez (Malaga)
    Ruben Castro (Real Betis)
    6 Yannick Carrasco (Atletico Madrid)
    Kevin Gameiro (Atletico Madrid)
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid)
    Gerard (Espanyol)
    Luciano Vietto (Sevilla)
    Duje Cop (Sporting Gijon)
    Nicola Sansone (Villarreal)
    5 Deyverson (Alaves)
    Aritz Aduriz (Athletic Club)
    Raul Garcia (Athletic Club)
    Florin Andone (Deportivo Coruna)
    Sergi Enrich (Eibar)
    Pedro Leon (Eibar)
    Rafinha (Barcelona)
    Kevin-Prince Boateng (Las Palmas)
    Pablo Piatti (Espanyol)
    Gareth Bale (Real Madrid)
    Alvaro Morata (Real Madrid)
    Wissam Ben Yedder (Sevilla)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow