Quaresma'nın villasına hırsız girdi

Porto'nun yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma'nın villasından 250 bin euro değerinde altın saatler ile bazı spor malzemeleri çalındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Portekiz Kupası yarı finalinde Porto'nun sahasında Benfica'yla pazar günü yaptığı maç sırasında yıldız oyuncunun villasına hırsız girdi.
Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Quaresma'nın ülkenin güneyindeki Vila Nova de Gaia bölgesinde bulunan villasının dış duvarlarına tırmanan ve camı kırarak içeri giren hırsızlar, Portekizli futbolcunun altın saat setini ve kullandığı bazı spor malzemeleri çaldı.
Quaresma'nın olayın ardından polise haber verdiği ve soruşturma başlatıldığı, şüphelilerin kimliklerinin ise henüz tespit edilemediği kaydedildi.
Portekizli futbolcu, ocak ayında da silahlı kişiler tarafından soyulmuş ve 25 bin eurosu gasbedilmişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trabzonspor'dan bu sezon bir ilk
Fenerbahçe'de yönetim kurulu transfer için toplandı! 2 ayrılık kararı...
Nihat Kahveci'den Galatasaray'ın yeni transferi için çarpıcı sözler: Buraya ikizi gelmiş olabilir!
Fenerbahçe Kaptanı Edin Dzeko'dan ofsayt tepkisi: Garip çizildi!
Arda Güler'in asisti kupayı almaya yetmedi! Barcelona, Real Madrid'i bir kez daha mağlup etti...