Porto Galatasaray canlı yayın

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçında deplasmanda Portekiz'in Porto takımıyla karşılaştı. İlk yarıda Iker Casillas kalesinde devleşti.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci haftasında deplasmanda Portekiz temsilcisi Porto'ya 1-0 yenildi.
Porto, 49. dakikada Telles'in kullandığı köşe vuruşunda Marega'nın golüyle 1-0 öne geçti. 27 yaşındaki forvet, kariyerinde ilk Şampiyonlar Ligi golünü Galatasaray'a attı.
İlk yarıda Galatasaray, Sinan Gümüş, Nagatomo ve Onyekuru ile çok net pozisyonlar yakaladı ancak Iker Casillas kalesinde devleşti ve gole izin vermedi.
Spor ekranlarının en güzelleri
Galatasaray, 13. dakikada Sinan Gümüş'le gole çok yaklaştı. Porto, 26. dakikada Muslera'yı geçemedi.
8' Porto taraftarları, top ayağına geldiği zaman Galatasaraylı Maicon'u ıslıklıyor.
Galatasaray'da sakatlığı bulunan Emre Akbaba ve kart cezalısı olan Ndiaye Portekiz'e götürülmedi. Ayrıca ağrıları bulunan Eren Derdiyok da maç kadrosunda yer almıyor.
Porto'da sakatlığı bulunan Vincent Aboubakar ile Riechedly Bazoer kadroda yok.
İlk 11'ler
Porto: Casillas, Maxi Pereira, Felipe, Militao, Alex Telles, Danilo, Herrera, Otavio, Corona, Brahimi, Marega.
Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Donk, Fernando, Belhanda, Sinan, Rodrigues, Onyekuru.
Galatasaray'da İsmail Çipe, Mariano Filho, Selçuk İnan, Ömer Bayram, Yunus Akgün, Ozan Kabak ve Sofiane Feghouli yedekler arasında bulundu.
Feghouli yine yedek
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Cezayirli futbolcu Feghouli'yi yine yedek bekletti.
Sezon başında Akhisarspor ile oynanan TFF Süper Kupa maçının ardından Spor Toto Süper Lig'de ilk kez 7. haftadaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasında ilk 11'de oynayan Feghouli, Porto maçında yine yedekler arasında yer aldı.
UEFA Gençlik Ligi maçı berabere bitti
Porto ile Galatasaray'ın 19 yaş altı takımları arasında oynanan UEFA Gençlik Ligi maçı 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
İlk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanan müsabakada mavi-beyazlı ekip, 63. dakikada Joao Mario'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Galatasaray, 71 dakikada Recep Gül'ün kaydettiği golle eşitliği sağladı.
Müsabakanın 80. dakikasında Porto, Fabio Silva'nın golüyle yeniden öne geçerken, Galatasaray 90+5. dakikada Atalay Babacan'ın golüyle skora bir kez daha denge getirdi. Maç, bu skorla tamamlandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray maçı sonrası Samsunspor'dan Drongelen'in pozisyonuna tepki: Dirsek bize, kart bize... ADALET?
Samsunspor'un iptal edilen golünde ofsayt var mı? Geceye damga vuran pozisyon...
Beşiktaş, Başakşehir maçına hazır
Sivas'ta kar yağışı etkili oldu! Fenerbahçe maçı öncesi yoğun önlemler alındı...
Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Milan Skriniar'dan açıklamalar!