hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Portekiz'de hakem skandalı!

    Portekizde hakem skandalı
    expand

    Braga-Fenerbahçe karşılaşmasının hakemi Ivan Bebek, verdiği kararlarla büyük tepki çekerken maçın skoruna direkt etki etti.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan temsilcimiz Fenerbahçe'nin Braga deplasmanına konuk olduğu karşılaşmanın hakemi Ivan Bebek, maç başından itibaren verdiği kararlarla sinirleri gerdi.

    İlk gol ofsayt ama...

    Ivan Bebek, maçın henüz 11. dakikasında Ahmed Hassan'ın Fenerbahçe ağlarına gönderdiği topta net ofsaytı görmedi. Fenerbahçe'nin bir golünü ofsayt gerekçesiyle iptal eden hakem, Braga'nın golünde ofsaytı görmedi.

    Topal'a haksız kart, Pereira tribüne

    Hırvat hakem, önce Mehmet Topal'a haksız bir sarı kart göstererek cezalı duruma düşmesine neden oldu. Ardından 44. dakikada Vitor Pereira'yı tribüne göndermesiyle zirveye çıktı.

    İkinci yarıda da skandallarına devam etti!

    Ivan Bebek, skandal kararlarına maçın ikinci yarısında da devam etti. 38 yaşındaki hakem, penaltı kararı verdiği pozisyonun öncesinde ofsaytı bir kez daha pas geçti. Penaltı kararı ise ayrı bir tartışma konusuydu. Neredeyse bütün otoritelerin "Kesinlikle penaltı değil" dediği pozisyon Bebek'e göre penaltıydı. Skandal hakem, bu pozisyonda bir de Mehmet Topal'a sarı kart göstererek ikinci sarı karttan saha dışına gönderdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu kararın ardından 3. gol de gelince maç adeta çığrından çıktı. Fenerbahçe oyundan düşerken sarı ve kırmızı kartlar havada uçuştu. 

    Portekizde hakem skandalı

     Vitor Pereira'nın tribüne gönderildiği an

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow