hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Portekiz Gana maçı canlı izle! Dünya Kupası Portekiz Gana maçı ne zaman, saat kaçta?

    Portekiz Gana maçı canlı izle Dünya Kupası Portekiz Gana maçı ne zaman, saat kaçta
    expand

    Dünya Kupası’nda peş peşe sürpriz sonuçlar gelmeye devam ederken gözler Cristiano Ronaldo’nun sahne alacağı Portekiz Gana maçına çevrildi. Turnuvaya galibiyetle başlamak isteyen iki ekip 3 puan için sahada olacak. Peki, Portekiz Gana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Portekiz Gana maçı canlı yayın izleme bilgileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya Kupası’nda grup aşamalarındaki ilk maçlar bugün oynanacak 4 müsabaka ile tamamlanacak. Saat 22.00’de başlayacak olan Brezilya Sırbistan maçının tamamlanmasının ardından ilk mücadeleler sonrasında gruplardaki görünümler netleşecek. Ardından grup aşamalarındaki ikinci maçlar başlayacak.

    Grup aşamalarındaki ilk hafta mücadeleleri arasında yer alan son karşılaşmalardan biri de Portekiz ile Gana arasında oynanacak. Gözler Cristiano Ronaldo’nun ve takım arkadaşlarının göstereceği performansta olacak.

    PORTEKİZ GANA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    İki ekip arasında oynanacak olan zorlu mücadele 24 Kasım 2022 Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak. Müsabakayı canlı olarak izlemek isteyen futbol tutkunları karşılaşmayı TRT1 ekranlarından takip edebilecekler.

    TRT 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow