hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Portekiz Fransa çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Portekiz Fransa çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Avrupa Şampiyonası’nda ikinci yarı finalist Portekiz Fransa maçı sonrasında belli olacak. Cuma günü oynanacak ilk maçta Almanya ile İspanya karşı karşıya gelecek. Millilerimiz ile aynı grupta yer alan ve grubu lider olarak tamamlayan Portekiz kupanın bir başka favorisi olan Fransa ile kozlarını paylaşacak. Peki, Portekiz Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa Şampiyonası’nda bu hafta yarı finale yükselen takımlar belli olacak. Çeyrek finalde Portekiz ile Fransa’nın karşı karşıya geleceği maç futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. İki ekip de yarı final biletini almak için tüm gücünü sahaya yansıtmaya çalışacak.

    Portekiz’in son 16 turunda Slovenya karşısında oldukça zorlanması ve 120 dakika boyunca gol bulamaması futbolseverleri oldukça şaşırtmıştı. Ronaldo’nun uzatma bölümlerinde kaçırdığı penaltı ise maçın seri penaltı atışlarına gitmesine neden olmuştu. Seri penaltı atışlarında ise Portekiz’in kalecisi 3 penaltıyı da kurtararak inanılmaz bir performans ortaya koymuş ve Portekiz’in çeyrek final bileti almasını sağlamıştı.

    Fransa ise son 16 turunda Belçika ile karşı karşıya gelmiş ve zorlu geçen mücadeleden 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başararak çeyrek finale yükselmişti.

    PORTEKİZ FRANSA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    EURO 2024’teki çeyrek final müsabakası 5 Temmuz 2024 Cuma günü oynanacak. Karşılaşma TSİ saat 22.00 itibariyle başlayacak ve TRT1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow