hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polonya Avusturya maçı ne zaman, saat kaçta? Halil Umut Meler yönetecek!

    Polonya Avusturya maçı ne zaman, saat kaçta Halil Umut Meler yönetecek
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    EURO 2024’te grup aşamalarındaki ikinci karşılaşmalar oynanmaya devam ediyor. Halil Umut Meler ve yardımcılarının görev alacağı müsabaka D grubundaki dengeleri belirleyecek. Turnuvaya mağlubiyetle başlayan Polonya ve Avusturya gruptan çıkma şansını sürdürmek adına bu müsabakadan 3 puanla ayrılmak isteyecek. Peki, Polonya Avusturya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa Şampiyonası’nda Hollanda, Fransa, Polonya ve Avusturya’nın yer aldığı D grubunda bugün turnuvaya erken veda edecek takım belli olabilir. Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak olan maçta hakem Halil Umut Meler görev alacak.

    Karşılaşma öncesinde Polonya ve Avusturya’nın puanı bulunmuyor. İlk maçlarda Polonya, Fransa’ya karşı 1-0 kaybetmiş Avusturya ise Hollanda’ya karşı 2-1 mağlup olmuştu.

    POLONYA AVUSTURYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    TRT1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek olan maç 21 Haziran 2024 Cuma günü oynanacak. Karşılaşma TSİ saat 19.00’da başlayacak. Gruptaki diğer mücadele ise Hollanda ile Fransa arasında oynanacak. İkinci karşılaşmaların tamamlanmasının ardından gruptaki dengeler şekillenecek.

    POLONYA İKİLİ REKABETTE ÜSTÜN

    İki takım arasında oynanan son 5 maçta 3 kez Polonya galip gelirken 2 kez de müsabakalar beraberlikle tamamlanmıştı. Avusturya’nın son 5 maçta Polonya’ya karşı galibiyeti bulunmuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow