Philippe Coutinho 400 milyon euro

Barcelona'nın geçtiğimiz sezonun devre arasında Liverpool'dan rekor bir bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Philippe Coutinho'nun gelecek yaz takımdan ayrılacağı konuşuluyordu. Söz konusu iddialar üzerine Katalan devinin başkanı Josep Maria Bartomeu'dan açıklama geldi.
Geçtiğimiz sezonun devre arasında Liverpool'dan ayrılarak Barcelona'nın yolunu tutan Philippe Coutinho, Katalan kulübünün tarihindeki en pahalı transferi olarak kayıtlara geçmişti. 10 numara mevkiinde forma giyen Brezilyalı futbolcunun sezon sonunda ise takımdan ayrılacağı konuşuluyordu.
Fanatik'in İspanya'da yayın yapan TVE'ye dayandırdığı habere göre, Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanladı. 26 yaşındaki futbolcunun hiçbir yere gitmeyeceğini söyleyen Bartomeu, "Coutinho'nun sözleşmesi devam ediyor. Kendisi ancak 400 milyon euroluk serbest kalma bedelinin ödenmesi durumunda takımdan ayrılabilir." şeklinde konuştu.
56 yaşındaki futbol adamı, Neymar'la hiçbir şekilde ilgilenmediklerini söylerken "Onun bize gelmesi mümkün değil. Bizim Dembele ve Coutinho'yla sürdürmekte olduğumuz başka bir projemiz var. Dembele, Neymar'dan çok daha iyi bir oyuncu." ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ve hayali gerçek oluyor! Galatasaray kaybetti Fenerbahçe kazandı! Mourinho’dan Yusuf Akçiçek’e sihirli dokunuş!
Fenerbahçe, Avrupa'ya veda etti! Kader penaltısını dağlara taşlara attı: 5 yıl detayı...
Rangers – Fenerbahçe Maçı Sonrası Nihat Kahveci’den Olay Yorum: “Bu Hakeme Ne Desem Az”
Arda Güler’e Inter kancası! İtalyanlar devreye girdi
Beşiktaş’ta Konyaspor mesaisi sürüyor