Okan Buruk: Hepimizin utanması gerekiyor

Okan Buruk, Süper Kupa’da alınan 5-0’lık mağlubiyetin ardından konuştu.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Kupa’daki Beşiktaş mağlubiyeti sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Okan Buruk, “Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Kazanmak için çıktık. Beşiktaş'ı tebrik ederim, hak ettiler. Seremonide onları alkışladık ve tebrik ettik. Bize yakışan bu, kazananı tebrik etmek. Örnek olduğumuzu düşünüyorum” diyerek karşılaşmayı ve sonrasındaki seremoniyi değerlendirdi.
“ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ EN BÜYÜK ADAY BİZİZ”
Mağlubiyetin etkilerine de değinen Buruk, “Haftaya lig başlıyor, uyanmak için de fırsat oldu. Kendimizi de gözden geçirmemiz gerekiyor. Bazen yükseklere çıktığınızda oranın havasına alışabiliyorsunuz. Daha iyisini yapmalıyız. Fiziksel olarak da hazır değiliz. Güçlü bir takımız ve ayağa kalkarız. Şampiyonluk yolunda en büyük aday biziz” dedi.
“BU SENE DE ŞAMPİYON OLACAĞIZ”
Buruk “Böyle maçları bir daha yaşamayacağız, ben oyuncularıma ve takımıma güveniyorum. İki sene şampiyon olduk, bu sene üçüncüyü de olacağız. Hiç merak etmeyin. İstatistikleri de tersine çevireceğiz” sözlerini de dile getirdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da Mertens neden kayıplarda? Okan Buruk'un oynatmama sebebi ortaya çıktı...
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Fatih Tekke'ye coşkulu karşılama: Yuvana hoş geldin!
Fenerbahçe, yeni yıldızının maaşına 10 kat zam yapacak! Avrupa'nın gözdesi...
Ankara'daki yeni stadyumun çatısı dünyada tek olma özelliği taşıyor!
Nihat Kahveci'den bomba açıklama: Beşiktaş camiası bu ülkede üvey evlat mı?