hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okan Buruk: En yüksek seviyemize ulaşmaya çalışacağız

    Okan Buruk: En yüksek seviyemize ulaşmaya çalışacağız
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray, yarın TSİ 22.00'de İsviçre temsilcisi Young Boys ile deplasmanda karşılaşacak.

    Mücadelenin son hazırlıklarını Wankdorf Stadı'nda yapacak olan sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Okan Buruk, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

    Şampiyonlar Ligi'nde yer almanın önemini bildiklerini belirten Buruk, "Hem Galatasaray için hem Türkiye için önemli bir karşılaşma. İki taraftan da bunu çok istiyoruz. Geçen sene Şampiyonlar Ligi’ne girdik, bunun ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Deplasmanda oynayacağımız ilk maç çok büyük önem taşıyor. Sahanın sentetik çim olması; kim gelirse gelsin, bu Young Boys için avantaj. Biz oyun olarak, oyuncularımızı sahaya alıştıracağız. Adaptasyonlarını sağlayacağız. Yarın da en yüksek seviyemize ulaşmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

    Trendyol Süper Lig'in 3. hafta maçlarının ertelenmesiyle ilgili Buruk, "Ligi erken başlattılar ama burada bu takımlara dinlenme süresi veriyorlar. Bizim bir talebimiz olmadı ama arada bir lig maçı olmaması bizim için avantaj oldu. Diğer türlü bizi daha çok zorlayacağını düşüyordum. En yüzde yüz performansı ortaya çıkarabilecek kafa yapısındayız. Başladığımızdan itibaren 6. haftaya geldik. Yüzde yüz hazırız" sözlerini dile getirdi.

    Elias Jelert ve Barış Alper Yılmaz'ın durumlarıyla ilgili bilgi de veren sarı-kırmızıların teknik patronu, şunları söyledi:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Barış’ın bir rahatsızlığı oldu bizimle gelemedi ama şu an uçuyor. Yarına göreceğiz. Özellikle savunmada iki oyuncumuzun olmaması dezavantaj; Kaan ve Davinson’un olmaması… Her mevkide değerli oyuncularımız var. Berkan bunu gösterdi. Takımı çok sahiplenen, önemli oyunculara sahibiz. Eksiklerimiz olsa da sonuçta 11 kişi çıkacağız sahaya. Bunlara çok fazla takılmadan, kiminle başlayacaksak buna odaklanacağız."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow