hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okan Buruk: Çok önemli ve değerli bir galibiyet aldık

    Okan Buruk: Çok önemli ve değerli bir galibiyet aldık
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Okan Buruk, Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyete ve maça ilişkin değerlendirmeler yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 6’ncı haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında ise Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

    Karşılaşmayı değerlendiren Okan Buruk, “Top bizdeyken ve rakipteyken neler yapabileceğimiz oyuncularımızla konuşmuştuk. Bu planları ilk yarı net şekilde oynadık. İçeriye 2-0 ile girdik. Çok önemli ve değerli bir galibiyet aldık. Büyük Galatasaray camiasına bu galibiyeti armağan etmek istiyorum. İki takımı da tebrik etmek gerekiyor. İki takımdan da oyun anlamında iyi işler çıktı. Kavga ve dövüşün olmadığı bir maç oldu. Maçı doğru şekilde bitirdik. Güzel bir gece oldu bizim için” ifadelerini kullandı.

    “SARI KARTLARIN DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

    Maçtaki hakem yönetimine ilişkin konuşan Buruk, “Mourinho ile maç öncesi ve sonunda tokalaştık. Bizim gibi üst düzey hocalara yakışır şekilde. Sarı kartların doğru olduğunu düşünüyorum. Penaltıda da bir müdahale var. Bunu kulübede ekrandan net şekilde gördüm. Dikkatli olduk ve ikinci sarı kartı görmedik. Maçın geneli temiz bir karşılaşma oldu. Hakem yönetimini yüzde yüz değerlendiremem ama kararları doğru şekilde verdiğini düşünüyorum” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    'MOURİNHO’YU BAZI DEMEÇLERİNDE SUÇLAYAMAYIZ'

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun kendisi ve Galatasaray hakkında yaptığı açıklamaların sorulması üzerine ise Buruk, “Objektif olarak baktığımızda, son iki senenin şampiyonu ve ligin en iyi kadrosuna sahip takımlardan birine karşı böyle açıklama yapmak normal. Kendisine olaylar nasıl anlatılıyor bilemeyiz. Mourinho’yu bazı demeçlerinde suçlamamalıyız. Bu da bir strateji aslında. Bazı teknik adamlar daha çok yapıyor. Bizim için önemli motivasyon Fenerbahçe’yi yenmekti. Rakibin teknik adamının kim olduğu çok önemli değil” cevabını verdi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow