hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okan Buruk: Bize yakışmayan bir sonuç

    Okan Buruk: Bize yakışmayan bir sonuç
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Okan Buruk, RFS maçında aldıkları sonucun kendilerine yakışmadığını belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, ikinci haftada RFS ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

    Müsabakanın ardından ise Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

    Buruk “Burada tabii ki üzgünüm. Bizden beklenti çok yüksek. Bu kadar önemli kadrodan da beklentinin yüksek olması normal. Üzgünüz. Özür diliyoruz. Bize yakışmayan bir sonuç. Bu olmadı. Bu bize yakışmadı” ifadeleriyle beraberliği değerlendirdi.

    Buruk, “Bugüne baktığımızda kulübede kanat oyuncusu olarak Yusuf Demir vardı. Ziyech sakattı. Sallai, UEFA kadrosunda yok. Orada değişiklikler yaptık. Yusuf'u denedik. Batshuayi'yi önce kanat forvet gibi attım. 3'lü oynadıkları için Icardi, Yunus, Batshuayi gibiydik. 4-2-1-3 gibi başladık. Batshuayi'yi kanat gibi kullandık. Yunus'un Barış'ın getirdiği toplarda içeride olmasını istedim. İyi bir kadromuz var. Eksikler olabiliyor. Bugün özelinde çok formda olan Osimhen yoktu. Onla birlikte çözüm de üretebiliyorsunuz. Icardi de rahat gezip etkili olabiliyor” diyerek de kadrolarındaki eksiklere değindi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Deneyimli teknik adam, “Havayla ilgili problem yoktu. Futbol oynamak için güzel havaydı. Stadyum atmosferi yaşayamıyorsunuz. İki tarafta tribün yok, arada pist var. Zemin güzeldi, hava güzeldi. Oyuncularımızın, bizlerin bahane edeceği hiçbir şey yoktu. Şikâyet edeceğimiz hiçbir şey yoktu. Bugün bir şanssızlık yaşadık. Bizim hatamız. Bunu en kısa zamanda düzelteceğiz” sözlerini de dile getirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow