Ogenyi Onazi'nin sağlık durumu açıklandı

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, İran Milli Takımı'nda omzundan sakatlanan Majid Hosseini'nin ameliyat edildiğini, sakatlığı bulunan Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi'nin ise Trabzon'a erken gelerek çalışmalara başladığını duyurdu.
Güven, bordo-mavili futbolcular Majid Hosseini ve Ogenyi Onazi'nin sağlık durumlarıyla ilgili kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu.
Majid Hosseini'nin ülkesi İran'ın 6 Haziran'da Suriye ile oynadığı hazırlık maçında sakatlandığını belirten Güven, "Sakatlık sonrası yapılan kontrollerde oyuncumuzun sağ omuz bölgesinde akromiyoklavikular (AC) eklem yaralanması tespit edildi. Dün akşam İran'da başarılı bir operasyon geçiren Hosseini'nin önümüzdeki hafta koşulara başlaması öngörülmektedir." ifadelerini kullandı.
Onazi, Trabzon'da çalışıyor
Yaşar Kibar Güven, geride kalan sezonun 17. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında sakatlandıktan sonra ameliyat edilen Ogenyi Onazi'nin Trabzon'a gelerek çalışmalara başladığını kaydetti.
Nijeryalı oyuncunun tedavisinin Trabzon'da sürdüğünü dile getiren Güven, "Kendisine yoğun bir şekilde fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulanmakta. Hem salon hem de havuz çalışmaları yapmaktadır." değerlendirmesinde bulundu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Okan Buruk, Galatasaray tarihine adını yazdırdı! İlk 4 teknik direktör arasında...
Trabzonspor, Adana'da 3 puanı tek golle aldı! Yerel basın manşetleri dikkat çekti...
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten prim kararı! Yeni rakam belli oldu...
Kocaeli'de Süper Lig coşkusu! Taraftarlar sabaha kadar kutladı...
Persepolis Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan gazetecilere sert çıkış!