Neymar - Cavani kavgası soyunma odasında devam etti
Geçtiğimiz günlerde oynanan PSG - Lyon maçında Neymar ve Cavani arasında yaşanan frikik ve penaltı kavgası soyunma odasına da yansıdı.
Haberin Devamı
/

Neymar - Cavani gerginliği tırmanarak devam ediyor...
/

Geçtiğimiz günlerde oynanan Lyon maçında kazanılan frikikte Dani Alves, Cavani'nin elinden topu alarak yakın arkadaşı Neymar'a verdi.
Haberin Devamı
/

Kazanılan bir penaltıda ise Neymar topu almak istedi ancak Uruguaylı yıldız vermedi.
/

İkili arasındaki gerginliğin soyunma odasında da devam ettiği iddia edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Fransız basınında yer alan haberlere göre; Neymar ve Cavani soyunma odasında kavga etti. Araya giren takım arkadaşları ikiliyi ayırdı.
/

Cavani, maç gecesi Neymar'ı sosyal medya hesaplarından silerek öfkesini birkez daha gösterdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Asrın transferi Neymar Paris'te!
Asrın en değerli transferi Paris'te. Toplamda yaklaşık 450 milyon Euro'ya malolacak Neymar dünyanın da gündeminde. Üstelik daha sahaya çıkmadan kulübüne para kazandırmaya başladı bile. Formaları 6 saatte tükendi, Paris Saint German'e yaklaşık 1,5 milyon Euro kazandırdı. Ancak Neymar, taraftarları ilk maçta biraz da üzdü. Evrakları yetişemediği için yeni takımını ilk maçında sahada yalnız bıraktı.