hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mümin Talip Pazarlı kimdir, kaç yaşındaydı? Mümin Talip Pazarlı neden vefat etti, hastalığı neydi?

    Mümin Talip Pazarlı kimdir, kaç yaşındaydı Mümin Talip Pazarlı neden vefat etti, hastalığı neydi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Spor dünyası genç futbolcudan gelen acı haberle sarsıldı. Bir süredir kanser tedavisi gören Mümin Talip Pazarlı hayatını kaybetti. Peki, yaşamını yitiren Mümin Talip Pazarlı kimdir, kaç yaşındaydı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mümin Talip Pazarlı, 17 Mayıs 1994'te İstanbul'da doğdu. Futbolculuk kariyerine Beylerbeyi'nde adım atan Pazarlı, ardından Tire 1922 Sor, Y. Çorumspor, Çorum FK, 24 Erzincanspor, Düzcespor, Orduspor 1967, Ankara Demir ve Serik Belediyespor takımlarında oynadı. Defans pozisyonunda yer alan Pazarlı, bu sezon 2. Lig Beyaz Grup'ta 10 maça çıktı. Ankara Demirspor'dan Serik Belediyespor'a devre arasında transfer olan futbolcu, sağlık sorunları nedeniyle futbola ara vermek zorunda kaldı ve hayatını kaybettiği belirtildi.

    MÜMİN TALİP PAZARLI NEDEN VEFAT ETTİ, HASTALIĞI NEYDİ?

    Serik Belediyespor tarafından yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde kan kanseri teşhisi koyulan futbolcumuz Mümin Talip Pazarlı'nın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah'tan rahmet, tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. Mümin Talip Pazarlı, 2023 yılında Sena Erken ile dünya evine girmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow