Modric taktiğe uymayan Oğuzhan'a hayran kaldı

Hırvatistan Milli Takım kaptanı Luka Modric 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye A Milli Futbol Takımı'na 1-0 yenildikleri maça ilişkin açıklamalarda bulunurken Oğuzhan Özyakup'tan övgüyle bahsetti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hırvatistan'ın yıldız futbolcusu Luka Modric, Türkiye ile oynadıkları maçta girdikleri gol pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Modric, şunları kaydetti:
"Bu akşamki müsabakayı kazanmayı hak etmedik. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Dünya kupasına gidebilmemiz için kalan iki maçı kazanmamız gerekiyor. Bundan dolayı bu akşamki maçı kaybettiğimiz için üzgünüm. Önümüzde iki maç daha var. 6 puan daha alarak dünya kupasına gitmeyi hedefliyoruz."
Tesadüfün böylesi: Suriye ile ABD arasında olmaz denilen gerçekleşmek üzere
"Oğuzhan Özyakup çok iyi maç çıkardı"
Hırvat yıldız "Mücadelenin kilit adamı kimdi?" sorusuna ise "Bugün Oğuzhan çok iyi maç çıkardı. Sahada hep doğru yerdeydi. Onun ismini söyleyebilrim" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trabzonspor, Şenol Güneş'le son 9 yılın en kötü dönemini geçiriyor
Jose Mourinho, Rangers maçı taktiğini belirledi! İskoçlar, strateji değiştiriyor...
Jose Mourinho, Okan Buruk'un o sözlerine cevap vermedi: Bana sormayın!
Galatasaray'ın yeni transferi Frankowski için pişman oldular! Fransızlar mutsuz...
Galatasaray'da prim krizi! Futbolcular yönetime kazan kaldırdı...