hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Modric: Emre Mor'un benle selfie çekmesinin nesi var?

    Modric: Emre Morun benle selfie çekmesinin nesi var
    expand
    KAYNAK DHA

    Hırvatistan'ın tecrübeli yıldızı Luka Modric, Emre Mor'un kendisiyle selfie çekmesinin neden hâlâ konuşulduğunu anlamadığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2018 Dünya Kupası Elemeleri I grubu ilk maçında Türkiye ile karşılaşacak olan Hırvatistan Milli Takımı'nda Luka Modric maç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

    Real Madrid'in süperstarı Luka Modric, Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'ye karşı oynadıkları maçı hatırlatarak, "Bizim için çok zor bir maç olmuştu. Dışarıdan nasıl gözüktü bilmiyorum. Hiçbir maç birbirine benzemez, maçta mutlaka değişik olacaktır. Yarın sahada çok kaliteli bir Türkiye bekliyorum. Hırvatistan'ın da gerçek gücünü göstereceğine eminim." dedi.

    30 yaşındaki tecrübeli oyuncu Modric, "Mücadelenin seyircilere kapalı olması bizim için tabii ki olumsuz. Sonuçta taraftarlar her zaman farklı bir hava ve renk katıyor." diyerek seyircinin önemini vurguladı.

    Arda Turan: Hayatımızdaki her şey gayet yerinde

    Hırvat yıldız, basın mensuplarının Emre Mor ile Fransa'daki maçın ardından çekildiği fotoğrafı hatırlatmaları üzerine, "Emre Mor ile fotoğraf çekilmiştik. Bunun nesi var anlamıyorum. Herkes bunu çok konuştu, Emre çok kaliteli ve tehlikeli bir futbolcu. Borussia Dortmund'a transfer olması da bunun göstergesi. Yarın en çok Emre Mor'dan korkuyoruz. Bakalım nasıl bir kariyeri olacak." diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow