hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ŞİFRESİZ! Milli maç hangi kanalda, Türkiye Azerbaycan maçı canlı yayın ne zaman, saat kaçta izlenecek?

    ŞİFRESİZ Milli maç hangi kanalda, Türkiye Azerbaycan maçı canlı yayın ne zaman, saat kaçta izlenecek
    expand
    KAYNAKAA - Cnnturk.com

    Resmi müsabakalar öncesinde oynanacak olan Türkiye Azerbaycan hazırlık maçı ile ilgili detaylar belli oldu. Milli maç öncesi hazırlıklar sürerken EURO 2020’ye kısa bir süre kala son provalar yapılacak. Peki, milli maç hangi kanalda canlı yayınlanacak ve Türkiye Azerbaycan maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Millilerimiz resmi karşılaşmalar öncesinde hazırlık sınavı verecek. Son dönemde elde ettiği skorlarla dünya devlerini mağlup eden ve önemli başarılar kazanan Milli Takım bu kez kardeş ülke Azerbaycan ile hazırlık maçı yapacak.

    A Milli Futbol Takımı, Azerbaycan ile bugün yapacağı özel maçla tarihinde 590. kez sahaya çıkacak.

    Türk Milli Takımı, 98 yıllık tarihinde 316'sı resmi, 273'ü özel 589 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 224 galibiyet, 141 beraberlik ve 224 yenilgi yaşadı.

    Ay-yıldızlı ekip, 252'si deplasmanda, 257'si evinde, 80'i de tarafsız sahada çıktığı maçlarda, 3'ü hükmen galibiyetten toplam 785 gol attı, kalesinde 842 gol gördü.

    A Milli Takım, bugüne kadar 89 farklı ülke milli takımıyla mücadele etti. Milliler, 589 karşılaşmanın 508'ini Avrupa, 32'sini Asya, 23'ünü Amerika, 23'ünü Afrika, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

    MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA, TÜRKİYE AZERBAYCAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    A Millilerin Azerbaycan ile oynayacağı hazırlık maçı 27 Mayıs 2021 Perşembe günü oynanacak. TRT Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan mücadele saat 20:00’de başlayacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow