Mesut Özil: Kramponlarımla dalga geçtiler
West Ham maçında bu sezonki 8. golünü atan Mesut Özil, başarısının anahtarının İslam inancı ve katı yetiştirilmesi olduğunu söyledi. Tecrübeli futbolcu gençlik yıllarında takım arkadaşlarının kramponlarıyla dalga geçtiğini de anlattı. (cnnturk.com)
Haberin Devamı
Arsenal'in yıldızı
/

The Times'a konuşan Gelsenkirchen doğumlu yıldız oyun kurucu Arsenal'in bu yılki başarılı performansında önemli bir rol oynuyor.
'Benimle dalga geçtiler'
/

Gençken takım arkadaşlarının kendisiyle sık sık dalga geçtiğini anlatan Mesut bunun nedeninin kendisinde diğerlerinde olduğu gibi gösterişli kramponlar olmaması olduğunu söyledi.
Haberin Devamı
'İmkanım yoktu'
/

28 yaşındaki futbolcu, 'Onların en iyi markalardan güzel kramponları vardı. Benim böyle bir imkanım yoktu' dedi.
'En iyi botu almak sizi en iyi yapmaz'
/

'Ailemin belki çok parası yoktu ama bana her zaman destek oldular. Çok şanslıydım' diyen Özil, 'En iyi botu almak sizi en iyi yapmaz' dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
'Ailem hesap soruyor'
/

Hacca gitmesiyle ilgili de konuşan Mesut, 'Bazı futbolcular gece kulüplerine gidip, eğlenip sınırsızca para harcıyor. Ancak benim paramı ailem kontrol ediyor. Eğer çok harcarsam 'Hey ne yapıyorsun' diye beni uyarıyorlar' diye konuştu.
Başarısının sırrı
/

Mesut Özil başarısının sırrının İslam inancı ve katı disiplinle yetiştirilmesi olduğunu da söyledi.