Mariano'yla yollar ayrılıyor

Brezilyalı sağ bek devre arasında ülkesine dönüyor. Galatasaray, Mariano operasyonuyla oyuncuya ligin ikinci yarısı için ödemek zorunda olduğu 1 milyon 150 bin euroluk yükten de kurtulacak.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Galatasaray’da en fazla tartışılan isimlerin başında gelen Mariano devre arasında ülkesine dönüyor. Sevilla’dan 2.5 yıl önce gelen Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı formayı son kez hafta sonu Antalyaspor’a karşı giyecek.
Ülkesine dönme kararı alan 33 yaşındaki futbolcu için Galatasaray herhangi bir bonservis talep etmeyecek. Bunun nedeni ise Mariano’nun sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalması ve performansı nedeniyle gözden çıkarılması.
Tecrübeli futbolcuyu göndererek yabancı kontenjanı için yer açmak isteyen sarı-kırmızılılar sezon başında tribüne çıkarılan Martin Linnes’e lisans çıkaracak. Galatasaray, Mariano operasyonuyla oyuncuya ligin ikinci yarısı için ödemek zorunda olduğu 1 milyon 150 bin euroluk yükten de kurtulacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ali Koç: Fenerbahçe, tezahüratlarla başkan değiştirecek kulüp değildir
Galatasaray'da hedef çifte kupa! Dursun Özbek'ten açıklamalar...
Fenerbahçe'de Hakan Bilal Kutlualp adaylığını açıkladı! Olağanüstü genel kurul çağrısı...
Bayern Münih'in yıldızı Süper Lig devine doğru!
Fenerbahçe, Gaziantep FK maçına hazır