Maradona: "Messi sahada patron olmalı"

Arjantin milli takımının teknik direktörü Diego Maradona, Lionel Messi'nin sahada takımın patronu olması gerektiğini söyledi.
Messi Barcelona'daki üstün performasını Arjantin milli takımında gösteremediği için eleştiriliyor ancak Maradona genç yıldızın formundan memnun.
İspanya ile Madrid'de oynayacakları özel maç öncesinde basının karşısına çıkan Maradona, "ona birçok sorumluluk yükledik ve beklentileri karşıladı" dedi.
Dünyanın en iyi futbolcusuna sahip olduklarını belirten Maradona, "bundan en iyi şekilde yararlanmalıyız. Messi sahada takımın patronu olmalı. Fiziksel olarak çok iyi durumda ve başarıya aç" diye konuştu.
Güney Amerika eleme grubunda çok zorlanan Arjantin, geçtiğimiz ay Uruguay'ı deplasmanda yenerek finallere doğrudan katılma hakkını elde etmişti.
Uruguay maçından sonraki hareketleri yüzünden hafta sonu Zürih'te FIFA disiplin komitesine hesap verecek. FIFA'nın vereceği karara göre Arjantinli teknik adamın 2010 Dünya Kupası finallerinde takımın başında sahaya çıkamama ihtimali var.
Maradona, "bu konu hakkında konuşmayacağım. Komiteye söylemem gerekenleri söyleyeceğim. Bu olaydan sonra eskiden konuştuğum birçok kişiyle diyaloğumu kestim" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Efsane ayrılıyor! Jamie Vardy, Leicester City’e veda ediyor
Fenerbahçe’de Gaziantep FK maçı hazırlıkları sürüyor
Sosyal medyanın en çok konuştuğu isim oldu! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, o fotoğrafa dair konuştu...
Fenerbahçe'de 'büyük' ayrılıklar gerçekleşecek! Mourinho'ya tam yetki...
Galatasaray'da gecenin yıldızı Roland Sallai | Kanat oynayınca şov yaptı...