hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mane yapınca kırmızı, Ritchie yapınca sarı kart

    Mane yapınca kırmızı, Ritchie yapınca sarı kart
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    İngiltere Premier Ligi'nde iki ayrı maçta aynı şekilde yapılan iki faulde hakemlerin farklı kararlar vermesi tartışma konusu oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiltere Premier Ligi'nde Liverpool'lu Sadio Mane'nin kramponu Manchester City kalecisi Ederson'un yüzüne gelmiş ve Mane kırmızı kart görmüştü. Bu pozisyonda Ederson'ın yüzü kan içinde kalmış oyuncu sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

    2017-2018 sezonu şampiyonluk oranları güncellendi

    Bu pozisyonun neredeyse aynısı bu kez Swansea-Newcastle United maçında tekrarlandı. Bu kez Newcastle'dan Matt Ritchie'nin kramponu Swansea'den Alfie Mawson'ın göğsüne geldi. Mawson bu pozisyonda sakatlanmadı ve oyuna devam edebildi.

    City-Liverpool maçının hakemi Mane'ye kırmızı kart gösterirken maç City'in 5-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

    Swansea-Newcastle maçının hakemi ise Matt Ritchie'ye sarı kart göstermekle yetindi. Karşılaşmayı da Newcastle 1-0 kazandı.

    Mane yapınca kırmızı, Ritchie yapınca sarı kart

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sky Sports News'a konuşan İrlandalı eski hakem Dermot Gallagher, Mane'nin yaptığı hareketin savunulacak bir yanı olmadığını ve hakemin verdiği kırmızı kartın doğru olduğunu söylerken aynı pozisyonda Ritchie'nin de kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi.

    Süper Lig'in en çok para kazanan 11'i

    Hakemin sarı kart göstermesine şaşırdığını söyleyen Gallagher iki pozisyon arasında tek farkın 'kan' olduğunu söyledi.

    Swansea-Newcastle maçı hakemi Mike Jones'un kararının savunulamayacağını belirten Gallagher hareket sonucunda oyuncunun sakatlanıp sakatlanmamasının bir önemi olmadığını bu hareketin karşılığının kırmızı kart olduğunu vurguladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow