hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mancini'nin doğum günü mahvoldu!

    Mancininin doğum günü mahvoldu
    expand

    İspanyol basını Real Madrid'in Mancini'nin doğum gününü mahvettiğini yazdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid karşısında aldığı farklı mağlubiyet İspanyol ve İtalyan basınında da geniş yer buldu.

    İspanyol Marca gazetesi: "Aldın mı" başlığını atarak, Madrid ekibinin Ronaldosuz bile yoluna devam ettiğini belirttirken, As gazetesi: "Arbeloa'nın en büyük gecesi" başlığıyla verdiği haberde, 10 kişilik Real'in 10 puanlık bir futbol ortaya koyduğunu kaydetti.

    El Mundo Deportivo, "Galatasaray, 10 kişi kalmış Real karşısında bile hafif kaldı" başlığını atarken, Sport gazetesi: "Eksik Madrid Galatasaray'ı fena yendi" manşetini kullandı.

    El Pais ise "Arbeloa, Cristiano'nun kulaklarını çınlattı" başlığı altında yaklaşık bir saat 10 kişi kalan evsahibinin Galatasaray'ı sahadan sildiğini vurguladı.

    İtalyan spor basını, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Real Madrid'e deplasmanda 4-1 yenilmesiyle ilgili, İspanyol ekibinin, dün doğum günü olan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin bu özel gününü 4 gollü yenilgiyle mahvettiğini yazdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    La Gazetta dello Sport gazetesinde, yıldız futbolcu Ronaldo'nun yokluğunda, çok sayıda genç oyuncuyla sahaya çıkan İspanyol ekibinin, Ramos'a çıkan kırmızı kartla 10 kişi kalmasına rağmen Mancini'ye doğum gününde 4 gollü bir yenilgi verdiği belirtildi. Gazete, iki takımın da teknik direktörünün İtalyan olması sebebiyle "İtalyan derbisi" olarak nitelediği maç için "Ancelotti aldatmadı: Mancini'ye 4 gol" başlığını kullandı.

    Sarı-kırmızılıların aklında şimdiden Juventus olduğu, son maçta İtalyan ekibini yenmeleri durumunda bir üst tura çıkacaklarını, aksi takdirde "alay konusu" olacakları ifade edildi. Haberde, Galatasaray'ın Real Madrid'den iki maçta toplam 10 gol yediğine dikkat çekildi.

    Gazetedeki bir diğer haberde de Juventus'un Kopenhag galibiyeti için "Her şey Vidal" başlığı atılırken, siyah-beyazlı takımın, gruptaki son maçta Galatasaray ile yapacağı mücadeleden galibiyet ya da beraberlikle ayrılmasının kendisine yarayacağı belirtildi. Haberde, Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte'nin maç sonunda yaptığı açıklamalara da yer verilirken, İstanbul'da kaybetmemenin yeterli olacağı, ancak yine de hesap yapmamaları gerektiği, aksi halde bunun kendilerine zarar verebileceği yorumu yapıldı.

    - "Mancini için son şans"

    Corriere dello Sport gazetesi de Juventus maçıyla ilgili, "Manciniiçin son şans" başlığını attığı haberde, "Türkler için bir üst tura yükselip yükselmemek İstanbul'da Juventus karşısında belli olacak" ifadelerini kullandı.

    Real Madrid'in, Mancini'nin doğum gününü "mahvettiğini" yazan gazete, maçın ardından konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Conte'yi, "Juventus kaliteli takım ama İstanbul'da oynamak o kadar kolay değil" sözleriyle uyardığı kaydedildi.

    Juventus kulübüne yakınlığıyla tanınan Torino merkezli spor gazetesi "Tuttosport"ta da Real Madrid'in Galatasaray karşısında şov yaptığı ve Juventus'a bir hediye verdiği ifade edildi. Gazetede, kimin üst tura çıkacağının İstanbul'daki maçta belli olacağı, Juventus'a galibiyetin yanı sıra beraberliğin de yettiği vurgulandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow