hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manchester City Arsenal maçı hangi kanalda, ne zaman? City Arsenal maçı saat kaçta?

    Manchester City Arsenal maçı hangi kanalda, ne zaman City Arsenal maçı saat kaçta
    expand
    KAYNAK Cnnturk.com

    Premier Lig’de şampiyonluk hedefi bulunan iki takım Manchester City ve Arsenal karşı karşıya geliyor. Mücadele öncesinde ev sahibi Manchester City ligde 4’te 4 yaparak lider konumda yer alıyor. İkinci sırada bulunan Arsenal ise 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik elde etmişti. Peki, Manchester City Arsenal maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Premier Lig’in iki devi Manchester City ile Arsenal’in mücadelesi futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Yoluna kayıpsız devam etmek isteyen Manchester City beşinci haftada kendi evinde zorlu bir sınav verecek. Seyirci avantajını kullanmak isteyen City bu mücadeleden galibiyetle ayrılırsa hem Premier Lig’de 5’te 5 yapmış olacak hem de Arsenal ile aradaki puan farkını 5’e yükseltecek.

    MANCHESTER CİTY ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    22 Eylül 2024 Pazar günü oynanacak olan müsabaka Bein Sports 3 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Karşılaşma TSİ saat 18.30’da başlayacak.

    Maç öncesinde City’de Ake ve Bobb eksikler arasında yer alırken De Bruyne’nin durumu ise maç saatinde netleşecek. Arsenal’de ise Odegaard, Merine, Tierney ve Tomiyasu gibi eksikler mevcut.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow