hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Luciano Spaletti: Türkiye çok güçlü bir takım

    Luciano Spaletti: Türkiye çok güçlü bir takım
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    İtalya Millî Takımı Teknik Direktörü Luciano Spaletti, A Millî Futbol Takımı’mız hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    A Millî Futbol Takımı’nın EURO 2024 hazırlıkları kapsamında yarın TSİ 22.00’de karşı karşıya geleceği İtalya Millî Takımı’nın Teknik Direktörü Luciano Spaletti, mücadele öncesi Floransa’da bulunan Coverciano Teknik Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

    “DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM”

    Kendisini çok iyi hissettiğini dile getirerek sözlerine başlayan Spaletti, “Takım çok ciddi çalışıyor. Çok yoğun bir program uyguladık. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Sorumluluklarımızı biliyoruz. En iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

    “OYUNUMUZUN OTURDUĞUNU GÖRMEK İSTİYORUM”

    30 kişilik aday kadronun 27’ye düşürüleceğinin hatırlatılması üzerine Spaletti, “Sahada oyunumuzun yavaş yavaş oturduğunu görmek istiyorum. Dışarıda bırakılacak futbolcuları seçmek hiç kolay olmayacak. Belki daha sonra davet edeceğimiz futbolcular da olacak. Hazırlık maçlarında oyuncularımızın oynayacağımız oyuna vereceği cevap çok önemli” sözlerini dile getirdi.

    “TÜRKİYE ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    A Millî Takım’ımızın teknik direktörü Montella’yı çok iyi tanıdığını da belirten Spaletti, “Futbolcu olarak da hoca olarak da çok akıllı. Adana Demirspor’da da çok başarılı oldu. Kalitesini gösterdi orada. Türkiye de çok kaliteli bir takım. Orta sahada ve ileride çok hızlı hücum oyuncuları var. Büyük takımlarda oynayan futbolculara sahip. Daha önce önemli takipleri yendiler. Gayet zor bir maç. Ama yapmak istediklerimiz adına çok önemli bir maç oynayacağız” diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow