hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TRANSFER DÖNEMİ SONA ERDİ! SON DAKİKA TRANSFERLERİ | ARKA ARKAYA İMZALAR ATILDI

    TRANSFER DÖNEMİ SONA ERDİ SON DAKİKA TRANSFERLERİ | ARKA ARKAYA İMZALAR ATILDI
    expand

    Türkiye'de transfer döneminin son gününe girildi. Sözleşmesi biten ve kadro dışı kalmış birçok futbolcu bulunuyor. Süper Lig'in devleri bu isimler için şartlarını zorluyor. İşte anbean transfer haberleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Transferde son gün bombaları patlıyor. Türkiye'de daha önce 13 Eylül Cuma biteceği açıklanan transfer döneminde son saatlere girildi. Takımlarımız transferlerini bitirme noktasına geldi. Bu dönemde birçok yıldız ülkemize transfer olurken; son saatlerde hangi yıldızların geleceği ise muamma. İşte transferin son gününde yaşanan gelişmeler...

    EMRE MOR, EYÜPSPOR'DA

    Fenerbahçe, Emre Mor'un sezon sonuna kadar Eyüpspor'a kiralık transferini açıkladı. 

    ÇAYKUR RİZESPOR, RACHID GHEZZAL'I AÇIKLADI

    Yeşil-mavililer, Beşiktaş'tan Rachid Ghezzal'ı kadrosuna kattığını duyurdu. 

    GARRY RODRIGUES, SİVASSPOR'DA

    Sivasspor, MKE Ankaragücü'nden ayrılan Garry Rodrigues'i transfer etti. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    GÖZTEPE, YILDIZINI AÇIKLADI

    Göztepe, Chelsea'den David Datro Fofana'yı sezon sonuna kadar kiraladı.

    GALATASARAY, KANAT TRANSFERİNİ AÇIKLADI

    Sarı-kırmızılılar, Freiburg'dan Macar sağ kanat Roland Sallai'yi kadrosuna kattı. 

    BEŞİKTAŞ, AYRILIĞI RESMEN AÇIKLADI

    Siyah-beyazlılar, Daniel Amartey'in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    HALİL DERVİŞOĞLU, GAZİANTEP FK'DE

    Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nu sezon sonuna kadar Gaziantep FK'ye kiraladı. 

    GALATASARAY'DAN ÜMRANİYESPOR'A GİTTİ

    Galatasaray'ın genç sağ beki Ali Turap Bülbül, sezon sonuna kadar Ümraniyespor'a kiralandı.

    SERDAR AZİZ, KARARINI VERDİ

    Serdar Aziz, tüm teklifleri reddetti ve Fenerbahçe'de kaldı. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    ADIS JAHOVIC VE BERKAN EMİR'İN SÜRPRİZ ADRESİ...

    Adis Jahovic ve Berkan Emir, amatör kümeye transfer oldu. 

    MUHAMMED CHAM, İMZAYI ATTI

    Trabzonspor, yeni on numarası Muhammed Cham için imza töreni düzenledi. 

    KONYASPOR'DAN FORVET TRANSFERİ

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor, Slovenyalı futbolcu Blaz Kramer'i renklerine bağladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    TRABZONSPOR'DAN BANZA AÇIKLAMASI

    Trabzonspor Kulübü, yeni transferlerinden Simon Banza ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 28 yaşındaki futbolcunun 17 numaralı formayı giyeceği kaydedildi.

    RACHID GHEZZAL, RİZESPOR YOLUNDA

    Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Beşiktaş'tan ayrılan Rachid Ghezzal ile anlaşmaya vardı. A Spor'un haberine göre; Cezayirli futbolcu, Karadeniz ekibi için sağlık kontrollerinden geçiyor.

    ROMA, ZALEWSKI'Yİ KADRO DIŞI BIRAKTI

    İtalya Serie A ekibi Roma, Galatasaray'ın teklifini üst üste reddeden Nicola Zalewski'yi kadro dışı bıraktı. İtalya medyasından çıkan habere göre; Polonyalı futbolcu sarı-kırmızılıların yaptığı son teklifi de geri çevirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    GALATASARAY'DAN KANAT TRANSFERİ

    Galatasaray kanat transferinde mutlu sona ulaştı. Macaristan Milli Takımı ve Freiburg formaları giyen Roland Sallai, sarı-kırmızılıların teklifini kabul etti.

    GÖZTEPE BOMBAYI PATLATTI

    Süper Lig'de geride kalan 4 maçta 1 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 6 puan toplayan Göztepe, transferin son gününde bombayı patlattı. Uzun süredir golcü arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılar dünya devi İngiliz ekibi Chelsea'nin forveti Datro Fofana transferinde mutlu sona ulaştı. Göztepe yönetimi, 21 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncuyu satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiraladı. Yunanistan temsilcisi AEK'nın da ilgilendiği Fofana'yı kadorsuna dahil eden Göztepe, golcü transferini noktalamış oldu. Fofana'ya yapılacak sözleşmeye, "Ocak ayında çağırılırsa gidebilir" maddesi de koyulacağı kaydedildi.

    ÇAYKUR RİZESPOR YENİ GOLCÜSÜNÜ DUYURDU

    Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Slavia Prag’dan golcü oyuncu Vaclav Jurecka’yı kadrosuna kattı.

    YUSUF YAZICI ATAĞI

    Özellikle son dönemlerde Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılan Yusuf’un, kalan kısa süre içinde Süper Lig’den herhangi bir takım ile anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu oldu. Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş’in yıldız isimle dün bir görüşme yaptığı ve son dakikalarda sürpriz yaşanabileceği ifade ediliyor.

    CHELSEA KİRALAMAYA SICAK BAKMIYOR

    İngiltere Premier Lig’in devlerinden Chelsea’nin kadrosunda yer alan Carney Chukwuemeka, Galatasaray’ın da transfer listesindeki oyunculardan biriydi. Cim Bom’un, 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu kiralık olarak istediği, ancak İngilizlerin ise bu futbolcuyu direkt satmak düşüncesinde olduğu bildirildi. Chukwuemeka, 2022’den Aston Villa’dan 18 milyon Euro’ya alınmıştı.

    ONYEKIDA KULÜBÜNÜN KARARINI BEKLİYOR

    Galatasaray’ın, her konuda anlaşmaya vardığı Raphael Onyedika, artık kulübü Club Brugge’un inadının bir an önce kırılmasını bekliyor. Orta sahanın yanı sıra stoper pozisyonunda da oynayabilen 23 yaşındaki futbolcu, Belçika ekibine bir kez daha Aslan’da forma giymek istediğini söyledi. Eğer taraflar şartlarda anlaşırsa, Nijeryalı yıldızla 5 yıllık sözleşme yapılacak.

    ZALEWSKI İÇİN SON UĞRAŞLAR

    Bu sezon da Süper Lig’deki şampiyonluk unvanını korumak ve Avrupa’da başarı hedefleyen Galatasaray, transferin son gününde uzun süredir gündeminde olan Nicola Zalewski transferinde mutlu sona ulaşmak için elinden geleni yapıyor. Polonyalı futbolcunun kulübü Roma ile birebir görüşmek adına İtalya’ya çıkarma yapan Sarı Kırmızılılar’ın transferden sorumlu kurmayları, karşı tarafın istediği bonservis bedeli olan 15 milyon Euro’yu 12 milyon Euro’ya kadar düşürmesi başardı. Roma’ya, 8+3 milyon Euro’luk teklifini biraz daha artıran Aslan’ın, 22 yaşındaki kanat oyuncusuyla da 2 milyon Euro yıllık üzerinden 5 yıllık anlaşma konusunda el sıkışmaya çalışıyor. 22 yaşındaki oyuncunun fiyat artırdığı haberleri gelirken, Cim Bom ise ikna sürecine devam ediyor. Bavullarını da her ihtimale karşı hazırlayan 22 yaşındaki oyuncunun aksi bir durumda İtalyan ekibinde kalacak gibi gözüküyor.

    FESH ETME HAKKI

    Medina ve Fenerbahçe’nin bu işin yaz döneminde bitmesi yönündeki hayalinin gerçekleşmesi kolay değil. Transfer döneminin son 24 saatinde imza gelirse, bu çok büyük bir sürpriz olacak. Ancak Boca’nın geri adım atmaması halinde, Sarı Lacivertliler’in ocaktaki imzayla ilgili önümüzdeki günlerde resmi duyuruyu yapması bekleniyor. Fenerbahçe, Medina’nın bonservis ödemelerine de oyuncu takıma katıldıktan sonra başlayacak. 22 yaşındaki futbolcunun ocak ayına kadar Boca’da kalıp sakatlanması halinde ise Sarı-Lacivertliler’in anlaşmayı fesh etme hakkı bulunuyor.
     
     

    MARIO BRANCO, MEDINA İÇİN UĞRAŞIYOR

    Fenerbahçe, Boca Juniors’ı ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bugün transfer dönemi kapanacağı için Kanarya’nın hedefine ulaşması zor görünüyor. Boca, sezon bitene kadar 22 yaşındaki yıldızı takımda tutmaya kararlı. Öte yandan hem Branco, hem de Medina transferin bir an önce tamamlanması için uğraşıyor. Arjantin basınında yer alan haberlere göre genç orta saha oyuncusu, hemen her gün Boca’nın yöneticilerine bu konuda baskı yapıyor.

    OLUMSUZ YANIT

    Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in de transferine onay verdiği Alan Lescano'dan kötü haber geldi. Arjantinli 8 numaranın kulübü teklifi reddetti. A. Juniors’ın bu anlaşma için 5 Milyon Euro’nun üzerinde bir talebi olduğu öğrenildi.

    İNGİLİZ YILDIZ ANTALYASPOR'DA

    Antalyaspor, Andros Townsend’i 2 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

    TRABZONSPOR ORBAN'I İKNA ETTİ

    Foot Mercato’nun haberine göre Trabzonspor, Nijeryalı golcü Gift Orban ile anlaşmaya vardı. Fırtına’nın oyuncunun kulübü Lyon’la ise pazarlıkları sürüyor.

    FENERBAHÇE MEDINA'YI HEMEN İSTİYOR

    Sarı-Lacivertliler, Filip Kostic’e imza attırarak yaz transfer dönemini kapattı. Genç bir oyuncu için fırsat çıkmadığı sürece bir hamle yapılması beklenmiyor. Ancak transfer döneminin sona ereceği bugün, yönetim ve sportif direktör Mario Branco’nun bir hedefi var: Cristian Medina... Fenerbahçe, Tangocu’nun ocak ayında imza atması için her konuda anlaşmaya vardı. Buna rağmen henüz resmi açıklama yapılmadı. KAP bildiriminin gelmemesinin nedeni, yönetimin son ana kadar Medina’yı hemen takıma kazandırma çabası. Fakat Boca, genç yıldızı sene sonuna kadar takımda tutmaya kararlı.

    GALATASARAY'DAN SON KEZ RABIOT HAMLESİ

    Avrupa’da 5 büyük ligdeki transfer dönemi kapanmadan birçok dev tarafından istenen Adrien Rabiot’a ilgi, serbest oyuncu olduğu için tam gaz devam ediyor.

    Türkiye’den gelen tekliflere olumlu dönüş yapmayan Fransız yıldız için Galatasaray’ın, son bir kez daha şartları zorlayarak masaya oturmaya çalışacağı bildirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA