hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hedef UEFA Avrupa Ligi! Play off’ta Kara Kartal’ın rakibi Lugano

    Hedef UEFA Avrupa Ligi Play off’ta Kara Kartal’ın rakibi Lugano
    expand

    Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında bu akşam İsviçre ekibi Lugano'yu konuk edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tüpraş Stadı'ndaki mücadele saat 21.00'de başlayacak. Müsabakayı Romanya Futbol Federasyonundan Radu Petrescu yönetecek. Karşılaşma EXXEN'de yayınlanacak.

    İsviçre'de oynanan ve 3-3 sona eren mücadelenin rövanşında rakibine üstünlük sağlayacak taraf UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına geçecek. Elenen takım ise Avrupa macerasını UEFA Konferans Ligi'nde sürdürecek.

    LUGANO MUHTEMEL 11

    Lugano'nun Beşiktaş karşısındaki muhtemel 11'i:

    Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela, Doumbia, Mahmoud, Bislimi, Steffen, Aliseda, Vladi.

    BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11

    Beşiktaş'ın Lugano maçı muhtemel 11'i:

    Mert Günok, Svensson, Paulista, Emirhan Topçu, Masuaku, Musrati, Gedson, Rafa Silva, Rashica, Semih Kılıçsoy, Immobile.

    BEŞİKTAŞ'IN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    LUGANO'NUN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
    LUGANO'NUN HOCASI BEŞİKTAŞ'TAKİ DEĞİŞİMİ VURGULADI

    UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında bu akşam Beşiktaş'a konuk olacak İsviçre ekibi Lugano'nun teknik direktör Mattia Croci-Torti, geçen sezon da karşılaştıkları Beşiktaş'ta yaşanan değişime vurgu yaparak "Mantalite değişikliği olarak şu an daha iyi olduklarını söyleyebilirim." dedi.

    LUGANO'DAN SON ANTRENMAN

    UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında bu akşam Beşiktaş ile karşılaşacak İsviçre'nin Lugano takımı, karşılaşma için son antrenmanını Tüpraş Stadı’nda yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    Giovanni van Bronckhorst turu istiyor

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı teknik adam, "Yarın ikinci iç saha maçını oynayacağız. Lig aşamasına kalmak istiyoruz. Yarın da bunu gerçekleştirecek fırsata sahip olabiliriz. Motivasyonumuz yüksek. Bir planımız var, o da lig aşamasına kalmak. Çok çalışacağız ve yarın maçın sonucunda lig aşamasına kalmak istiyoruz." diye konuştu.

    Rövanş maçında kadroda çeşitli farklılıklar olabileceğini dile getiren Van Bronckhorst, "Her maça farklı yaklaşıyoruz. Geçen haftaya göre farklı bir yaklaşım olacaktır. İyi bir sonuç almak istiyoruz. Geçen haftaki sonuç daha iyi veya daha kötü olabilirdi. Maçı kazanacak takımı çıkartmayı hedefliyorum. Gelişmeye devam etme niyetindeyiz. Muhtemelen bazı farklılıklar görebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

    İLK MAÇIN YILDIZI GEDSON FERNANDES'TEN AÇIKLAMA

    Lugano ile yapılan ilk maçta 2 gol kaydeden Gedson Fernandes ise şunları söyledi:

    "Yarınki maçın önemini biliyoruz, çok iyi hazırlandık. Yarın yüzde 100'ümüzü verip Avrupa Ligi'ne katılmayı hedefliyoruz. Bireysel istatistiklerin önemli olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan kolektif bir şekilde mücadele etmek. Yarın çok zor bir maçımız var, bunun bilincindeyiz ve tek odak noktamız bu maçı kazanmak. Geçen yılı konuşmanın manası yok, kötüydü. Yeni hoca ve oyuncular geldi. Çok farklı bir sezona başladık. Hoca öz güven getirdi. Hocamıza güveniyoruz. Onun da bize güvendiğini biliyoruz. Takımdaki herkes önemli bizim için. Ciro Immobile ve Rafa Silva'nın kaliteleri belli. Bize iyi şeyler kattılar. Geldikleri günden beri etkilerini görüyoruz ama önemli olan kolektif oynamamız. Önemli olan birlikte bir şeyleri başarmamız."

    BEŞİKTAŞ 244. KEZ SAHNEDE

    UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında bu akşam İsviçre temsilcisi Lugano'yu ağırlayacak Beşiktaş, Avrupa'da 244. kez sahne alacak.

    Siyah-beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 243 müsabakada 91 galibiyet, 49 beraberlik, 103 yenilgi yaşadı.

    Avrupa mücadelesinde 323 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 368 gol gördü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    NECİP UYSAL UZUN YILLAR SONRA GÖREV ALAMAYACAK

    Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Necip Uysal görev yapamayacak.

    Geçen hafta antrenmanda sakatlanarak çapraz bağlarından yaralanan ve sonrasında cerrahi operasyon geçiren tecrübeli futbolcu Lugano karşısında forma giyemeyecek.

    HER TÜRLÜ GALİBİYET YETİYOR

    Siyah-beyazlı ekip, her türlü galibiyette adını gruplara yazdıracak. Beraberlikte ise uzatma veya penaltı atışları galibi belirleyecek. Beşiktaş'ın olası mağlubiyetinde ise Lugano gruplara kalacak.

    Deplasmanda oynanan ilk karşılaşmada 3-1 öne geçen Beşiktaş rakibinin peş peşe bulduğu gollere engel olamadı ve mücadele 3-3 sona erdi. Bu karşılaşma aynı zamanda siyah-beyazlı ekibin bu sezon galibiyet alamadığı ilk resmi müsabaka oldu. Süper Kupa'da Galatasaray'ı yenen 5-0 siyah-beyazlı ekip ligde oynadığı maçlarda da Samsunspor (2-0) ve Antalyaspor'u (4-2) mağlup etmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow