hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MAÇA DOĞRU | Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatında siftah yapıyor! Rakip PAOK, işte muhtemel 11'ler...

    Galatasaray, UEFA Avrupa Liginin yeni formatında siftah yapıyor Rakip PAOK, işte muhtemel 11ler...
    expand

    Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında bu akşam Yunanistan'ın PAOK takımını konuk edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    RAMS Park'ta saat 22.00'de başlayacak müsabakayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

    Galatasaray, bu sene Avrupa serüvenine UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundan başladı. Play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys ile eşleşen sarı kırmızılı ekip, rakibine 3-2 ve 1-0'lık skorlarla mağlup oldu ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor.

    Organizasyonun yeni formatında 8 takımla karşılaşacak Galatasaray, PAOK ile yapacağı müsabakadan sonra sırasıyla RFS, Elfsborg, Tottenham, AZ Alkmaar, Malmö, Dinamo Kiev ve Ajax ile maç yapacak.

    UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda İsveç ekibi Malmö'ye elenen PAOK ise UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İrlanda'dan Shamrock Rovers'ı 2-0 ve 4-0'lık skorlarla mağlup ederek organizasyonun lig aşamasına katılmaya hak kazandı.

    PAOK YÖNETİCİLERİ GALATASARAY ADASI'NDA

    Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları PAOK maçı öncesinde Yunan takımının yöneticilerini Galatasaray Adası'nda ağırladı.

    PAOK TARAFTARI, TÜRKİYE'YE GELDİ

    UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında bu akşam Galatasaray'a konuk olacak Yunanistan temsilcisi PAOK'un taraftarları İpsala Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yaptı.
     

    GALATASARAY - PAOK MAÇI HANGİ KANALDA?

    Galatasaray - PAOK maçı bu akşam saat 22.00'de, TRT 1'den canlı yayınlanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    PAOK MUHTEMEL 11

    PAOK'un Galatasaray karşısındaki muhtemel 11'i: Kotarski, Otto, Kedziora, Michailidis, Baba, Schwab, Ozdoev, Zivkovic, Konstantelias, Taison, Chalov.

    GALATASARAY MUHTEMEL 11'İ

    Galatasaray'ın PAOK karşısındaki muhtemel 11'i: Günay, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus, Osimhen.

    PAOK'UN PAYLAŞIMI
    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    GALATASARAY'DAN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
    YUNUS AKGÜN: DERBİNİN MOTİVASYONU VAR

    Basın toplantısına katılan futbolculardan Yunus Akgün, UEFA Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak istediklerini dile getirdi.

    Çok sıkışık bir fikstürden geçtiklerini ifade eden Yunus, "Çalışmalarımız güzel gidiyor. Yarın kazanıp UEFA Avrupa Ligi'ne 3 puanla başlamak istiyoruz. Hedeflerimiz yüksek. Fenerbahçe derbisini kazanarak Süper Lig'de 6'da 6 yapmanın verdiği moral ve motivasyon var. Yarın da taraftarımızın desteğiyle Avrupa Ligi'ne 3 puanla başlamak istiyoruz." diye konuştu.

    OKAN BURUK: HAYALLERİMİZE ULAŞABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında bu akşam Yunanistan temsilcisi PAOK ile sahalarında yapacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.


    Avrupa Ligi'nde önemli hedefleri olduğunu dile getiren Buruk, "Şampiyonlar Ligi'nde olmak çok önemliydi. Bunu isteyerek ve hayal ederek başlamıştık ama Avrupa Ligi'nde yarışmak, bu yeni format içinde olmak ve yolumuza devam etmek yeni hedefimiz. Başarılı olacağımızı, hayallerimize ve hedeflerimize doğru ilerleyebileceğimizi düşünüyoruz." diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    SCHWAB: ÇOK FAZLA BASKI OLACAK

    PAOK'un Avusturyalı futbolcusu Stefan Schwab ise zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "çok fazla baskı olacak. Burada oynamayı hak ettik. Son dönemdeki en zor karşılaşmamız diyemem ama en keyiflisi diyebilirim." ifadelerini kullandı.

    LUCESCU: HAYALİMİZ VAR AMA SÖYLEMEYECEĞİM

    PAOK Teknik Direktörü Razvan Lucescu, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında bu akşam Galatasaray'a konuk olacakları maç için oyuncularının motivasyonunun önemli olduğunu söyledi.


    Şu anda UEFA Avrupa Ligi için bir hedef belirlemediğini belirten Lucescu, "Oyuncularım beni iyi tanıyor. Maçtan maça bakıyorum. İleriye doğru bir hayalimiz var ama bunu söylemeyeceğim. Bu yoğun maç temposuna alışığız ve her maçtan ne çıkaracağımıza bakacağız. Sonra da sıradaki maça odaklanacağız." ifadelerini kullandı.

    PAOK'UN BAŞINDA TANIDIK İSİM

    Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Rumen Teknik Direktör Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan Lucescu, şu anda PAOK'un teknik direktörlüğünü yapıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    PAOK ŞAMPİYON OLMUŞTU

    Sarı-kırmızılıların rakibi PAOK, geçen sezon Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.

    SON 3 MAÇTA KAYIP

    Galatasaray, Avrupa'da çıktığı son 3 karşılaşmadan da mağlup ayrıldı.

    GALATASARAY'IN GOL YÜKÜ

    Galatasaray'da Michy Batshuayi, Barış Alper Yılmaz ve Dries Mertens, takımın gol yükünü çekiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    OKAN BURUK'UN CEZASI BİTTİ

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, cezasının bitmesinin ardından PAOK karşılaşmasında yedek kulübesindeki yerini alacak.

    GALATASARAY'DA ÜÇ EKSİK VAR

    Sarı-kırmızılı ekipte Fernando Muslera, Hakim Ziyech ve Roland Sallai, PAOK maçında forma giyemeyecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow