hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2. Fenerbahçe Lille maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11'ler ve maç kadrosu

    2. Fenerbahçe Lille maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda İlk 11ler ve maç kadrosu
    expand

    Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ikinci maçında bu akşam Fransız ekibi Lille'i konuk edecek. Sarı-lacivertliler, iki farklı galip gelmesi durumunda play-off turuna yükselecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe, bu akşam saat 20.00'de Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde Lille ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz hafta 2-1 kaybettiği rakibini taraftarı önünde yenerek tur biletini almak istiyor. Kanarya, müsabakadan iki farklı galip ayrılması halinde tur atlayacak. Fenerbahçe'nin 1 farklı kazanması durumunda ise uzatmalar, gerekirse penaltı atışlarına geçilecek.

    Lille'in maç günü paylaşımı
    Fenerbahçe'nin maç günü paylaşımı
    Lille muhtemel 11

    Chevalier, Meunier, Diakite, Riberio, Gudmundsson, Andre, Gomes, Santos, Cabella, Zhegrova, David

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    Fenerbahçe muhtemel 11

    Livakovic, Mert, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Szymanski, Tadic, İrfan Can, Maximin, Dzeko

    Fenerbahçe - Lille maçı hangi kanalda?

    UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe, bu akşam saat 20.00'da evinde Lille'i ağırlayacak. Karşılaşma EXXEN'de yayınlanacak.

    Mourinho: Ne dediği umrumda değil

    Meunier'in açıklamalarına cevap veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Ne dediği umurumda değil. Thomas Meunier, tecrübeli bir oyuncu. Türkiye'de oynadı, düşüncelerini ifade etmekte özgür, saygı duyuyorum ama benim için ne söylediği önemli değil. Rakiplerin bana karşı olmasını tercih ederim çünkü Portekiz'de meyve veren ağaç taşlanır deriz. Futbolda geçmişiniz, başarılarınız olduğunda bunu ödediğiniz bedel olarak görebilirsiniz. Gazeteciler için de aynı durum geçerli çünkü beni eleştirirseniz ünlü olursunuz." ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    Lille'in Belçikalı futbolcusu Thomas Meunier: Tur atlama şansımızın yüzde 1000 olduğuna inanıyorum

    Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi konuşan Thomas Meunier, "Tadic ve En-Nesyri gibi tecrübeli ve kaliteli oyunculara sahipler. Jose Mourinho oraya imza atıyorsa bu kulüple bir şeyler kazanabileceğini bildiği içindir. Kolay bir maç olmayacak. Fenerbahçe'nin güçlü yanları var ama bizden daha güçlü olduklarını düşünmüyorum. Tur atlama şansımızın yüzde 1000 olduğuna inanıyorum." diye konuştu.

     

    Jose Maria Sanchez düdük çalacak

    Fenerbahçe ile Lille arasında oynanacak müsabakada İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jose Maria Sanchez düdük çalacak. Sanchez'in yardımcılıklarını Inigo Prieto ile Juan Lopez Mir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadra olacak. Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) İspanyol Juan Martinez Munuera, AVAR'da ise Raul Cabanero görev yapacak.

    UEFA kadrosu

    Teknik Direktör Jose Mourinho'nun listeye dahil ettiği 23 isim şöyle:

    "Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Youssef En-Nesyri, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    Şampiyonlar Ligi Elemelerinde 38. maç

    Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 37 kez eleme maçına çıktı. Kanarya, bu karşılaşmalarda 14 galibiyet alırken, 11 beraberlik ve 12 mağlubiyet yaşadı. Bu süreçte rakip filelere 55 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde de 45 gole engel olamadı.

    Avrupa kupalarında 274. maç

    Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 273 kez boy gösterdi. Bu süreçte 109 galibiyet alan sarı-lacivertliler, 55 müsabakada berabere kalırken, 109 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Geride kalan karşılaşmalarda Kanarya, rakip fileleri 373 kez havalandırırken, kalesinde ise 390 gol gördü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow