hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MAÇA DOĞRU | A Milli Futbol Takımımız, İzlanda'yı İzmir'de konuk ediyor! İşte muhtemel 11'ler ve son gelişmeler...

    A Milli Futbol Takımımız, İzlandayı İzmirde konuk ediyor İşte muhtemel 11ler ve son gelişmeler...
    expand

    A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında bu akşam İzmir'de karşılaşacağı İzlanda ile 14. randevuya çıkacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milliler, 12'si resmi biri özel olmak üzere İzlanda ile yaptıkları 13 maçta 8 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. 3 maç beraberlikle sonuçlanırken, ay-yıldızlı ekip 2 karşılaşmada rakibine üstünlük sağladı.

    Yedisi İzlanda'da, 6'sı Türkiye'de oynanan bu maçlarda İzlanda'nın attığı 23 gole, Türkiye 11 golle yanıt verdi.

    İki takım arasında son olarak Kasım 2019'da İstanbul'da oynanan maç, 0-0 sona ermişti.

    ARDA GÜLER'İN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
    TÜRKİYE - İZLANDA MAÇI HANGİ KANALDA?

    Türkiye - İzlanda maçı bu akşam saat 21.45'te TV8'den canlı yayınlanacak.

    İZLANDA MUHTEMEL 11

    İzlanda'nın Türkiye karşısındaki muhtemel 11'i: Valdimarsson, Sampsted, Hermansson, Gretarsson, Tomasson, Anderson, Gudmundsson, Thordason, Thorsteinsson, G.Sigurdsson, Oksarsson

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    TÜRKİYE MUHTEMEL 11

    Türkiye'nin İzlanda karşısındaki muhtemel 11'i: Mert Günok, Zeki, Merih, Çağlar, Mert Müldür, İsmail, Okay, İrfan Can, Hakan, Kenan, Umut (Kerem)

    HAKAN 11'DE

    A Milli Takım'da sakatlığı geçen ve Galler karşılaşmasının ikinci yarısında forma giyen kaptan Hakan Çalhanoğlu'nun İzlanda karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

     

     

    BARIŞ CEZALI MERİH DÖNÜYOR

    Milli takımda Galler karşılaşmasında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz, bu mücadelede forma giyemeyecek.

    2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda oynanan Avusturya mücadelesindeki bozkurt hareketi nedeniyle 2 maç ceza alan Merih Demiral ise bu karşılaşmada forma giyebilecek. Merih, Türkiye'nin EURO 2024'te Hollanda ve UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ile oynadığı müsabakalarda cezası nedeniyle takımdaki yerini alamamıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    HACIOSMANOĞLU DA TAKİP ETTİ

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da millilerin antrenmanını Gürsel Aksel Stadı'nda takip etti.

    SON ANTRENMANI YAPTIK

    UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzmir'de İzlanda'yı konuk edecek A Milli Futbol Takımı, karşılaşma öncesi son antrenmanını yaptı.

    AGE HAREIDE: HAZIRIZ

    İzlanda'nın teknik direktörü Age Hareide, dün gerçekleştirilen basın toplantısında eksik oyuncuları bulunmadığını belirterek "Yarın için hazırız." dedi.

    Hareide, Gürsel Aksel Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, takımların Dünya Kupası'na gitmek için Uluslar Ligi'ni hedef olarak gördüğüne dikkati çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    BERG GUDMUNDSSON: DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYOR

    UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında bu akşam İzmir'de A Milli Futbol Takımı'na konuk olacak İzlanda'nın takım kaptanı Johann Berg Gudmundsson, "Rakibimize karşı dikkatli olmamız gerekiyor." dedi.


    Türkiye'nin özel oyunculara sahip olduğunu ifade eden Gudmundsson, "Bunlardan bazıları Real Madrid ve Inter Milan. Gerçekten orada da iyi işler yapıyorlar. Gerçekten her birine, sadece birkaç kişi değil, her birine çok dikkatli olmalıyız. Uluslar Ligi yüksek seviyede oynanan bir lig." ifadelerini kullandı.

     

    OKAY: EVDE OYNADIĞIMIZ MAÇLAR ÖZEL OLUYOR

    Mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında 30 yaşındaki milli futbolcu Okay Yokuşlu da açıklamalarda bulundu. İzlanda’ya saygı duyacaklarını ve galibiyet hedefiyle sahada olacaklarını aktaran deneyimli orta saha, "Önceki maçlarına baktığımızda rakibimiz iyi takım, önemli galibiyetler elde ettiler. Saygı duyuyoruz. Amacımız, hedefimiz kazanmak. Evde oynadığımız maçlarımız özel oluyor. Umarım taraftarlarımızı mutlu ederiz. İlk maçta beraberlik ve kırmızı kart aldık. Bu maç geride kaldı. Elimizde bir fırsat var. Bu güzel şehirde, kendi taraftarımız önünde gerekeni yapıp 3 puanı alacağız" diye konuştu.

    MONTELLA: BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

    UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında bu akşam İzmir'de İzlanda'yı konuk edecek A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella, "Futbolcularımızı bölmeye çalışmamamız gerekiyor. Yani o birlikteliği bozmamamız gerekiyor. Çünkü sadece bizim içeride yaşadığımız birliktelik değil de dışarıdan da bir birliktelik lazım. Çünkü biliyorsunuz ki birliktelikten güç doğar ve beraber daha iyi işler yaptığımızı hepimiz Avrupa Şampiyonası'nda gördük." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow