hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lamine Yamal'ın babasını bıçaklamışlardı! O kişilerin cezası belli oldu...

    Lamine Yamalın babasını bıçaklamışlardı O kişilerin cezası belli oldu...
    expand
    KAYNAKFanatik

    Barcelona'nın ve İspanya Milli Takımı'nın 17 yaşındaki genç yıldızı Lamine Yamal'ın babası yaralanmıştı. Yamal'ın babası Mounir Nasraoui'yi bıçaklayan o saldırganların cezası belli oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    EURO 2024'te yıldızını daha da parlatan Barcelona'nın 17 yaşındaki futbolcusu Lamine Yamal, turnuvadan sonra şok bir olayla karşı karşıya kaldı. Genç oyuncunun babası Mounir Nasraoui, dört kişi tarafından saldırıya uğradı. Bir otoparkta gerçekleşen olayda Nasraoui sırtından defalarca bıçaklandı.

    İLK KEZ KONUŞTU

    İspanya'nın Mataro kentindeki bir otoparkta bıçaklı saldırıya uğrayan ve sırtından defalarca bıçaklanan Mounir Nasraoui ilk kez konuştu. İspanya basınında yer alan bilgilere göre Lamine Yamal'ın babası yaşadığı saldırının ardından "Çok korktum. Kendimi ölüm ve yaşam arasında gördüm" sözlerini sarf etti.

    Lamine Yamalın babasını bıçaklamışlardı O kişilerin cezası belli oldu...

    1 KİŞİ TUTUKLANDI

    Tüm İspanya, geçtiğimiz perşembe günü yaşanan bu olayı konuşurken, hakim karşısına çıkan saldırganlar hakkında önemli bir gelişme yaşandı. İspanya basınından Mundo Deportivo'nun haberine göre; Lamine Yamal’ın babası Mounir Nasraoui'yi bıçaklayarak yaraladığı iddia edilen dört kişiden birinin tutuklu yargılanmasına karar verildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İŞTE DİĞER CEZALAR

    Mahkeme, iki kişi için ise ayda iki kez mahkemeye gitme, pasaportlarının alınması, ülke dışına çıkmalarının yasaklanması ve mağdura bir yıl boyunca 300 metreden yakınlaşmayarak iletişim kurmalarının yasaklanmasını kararlaştırdı. Bir diğer kişi için ise 6 ay sürecek şekilde mağdura 200 metreden yakınlaşmama ve iletişim kurmama cezası verildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow