'Kral Kazu' 49 yaşında sözleşme yeniledi

Japon futbolcu Kazuyoshi Miura 49 yaşında olmasına rağmen Yokohama kulübüyle sözleşme yeniledi.
UEFA Partizan'ı Avrupa kupalarından 3 yıl men etti
II. Dünya Savaşı'yla ilgili okullarda öğretilmeyen 21 şaşırtıcı gerçek
26 Şubat'ta 50 yaşına girecek olan tecrübeli futbolcu'nun ikinci ligde mücadele eden kulübü Yokohama 1 yıllık sözleşme yenileme teklifine olumlu yanıt geldi.
Miura, 32 yıllık profesyonel futbol kariyerinde ülkesi dışında Brezilya’nın Santos, İtalya’nın Genoa, Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb ve Avustralya’nın Sydney takımlarında da görev yaptı. "Kral Kazu" lakaplı futbolcu, geçen sezon oynadığı 20 karşılaşmada 2 gol kaydetti.
Futbol dünyasının en uzun kariyere sahip isimlerinden Miura, yeni sözleşmeyle ilgili duygularını paylaşarak, "Bana güvenen kulübüme teşekkür ediyorum. Taraftarlar ve takım arkadaşlarım için tüm gücümle mücadele etmeyi sürdüreceğim." ifadelerini kullandı.
Tecrübeli golcü, 1990-2000 yıllarında formasını giydiği Japonya Milli Takımı’yla 89 kez sahaya çıkıp 55 gol attı.
SON DAKİKA
-
23. 08
Son dakika: Bugünkü Süper Loto çekilişi sonuçları belli oldu! 9 Mart 2025 Süper Loto bilet sonucu sorgulama ekranı!
-
22. 57
Sivas'ta ilginç olay! Ramazan topu elinde patladı
-
22. 29
Ukrayna yine sabaha saldırıyla uyandı
-
22. 15
Elon Musk'tan kriz çıkaracak sözler: Sessiz ol küçük adam
-
22. 01
Pakistan ile Afganistan arasında geçici ateşkes anlaşması
-
21. 40
Cumhurbaşkanı ve ailesine hakaretten tutuklandı
EN ÇOK OKUNANLAR
Trabzonspor, Şenol Güneş'le son 9 yılın en kötü dönemini geçiriyor
Jose Mourinho, Rangers maçı taktiğini belirledi! İskoçlar, strateji değiştiriyor...
Jose Mourinho, Okan Buruk'un o sözlerine cevap vermedi: Bana sormayın!
Galatasaray'ın yeni transferi Frankowski için pişman oldular! Fransızlar mutsuz...
Galatasaray'da prim krizi! Futbolcular yönetime kazan kaldırdı...