Konyaspor'a Ukraynalı sağ bek

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Ukrayna'nın Premier Lig takımlarından Zorya Luhansk oyuncusu Yevhen Opanasenko ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulübün asbaşkanı Osman Koçak, Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde, 27 yaşındaki sağ bek ile anlaşmaya varıldığını söyledi.
Opanasenko'nun Avrupa kupalarında ciddi tecrübesi olduğuna dikkati çeken Koçak, "Opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 2+1 yıllık sözleşme imzalamış bulunuyoruz. Her iki ayağını da iyi derecede kullanabilen futbolcumuz Ukrayna Premier Lig'inde 177 maçta görev yaptı ve 9 gole imza attı. Önümüzdeki sezon Konyaspor'umuza önemli katkılarda bulunacağına inanıyoruz." diye konuştu.
Opanasenko ise yeşil-beyazlı ekibi Avrupa Ligi maçlarından tanıdığını ifade ederek, "Son derece dirençli bir takım olduğunu görmüştüm. Burada forma giyeceğim için çok heyecanlıyım. Takıma katkı sağlayıp yeniden Avrupa'ya gidebilmek için diğer arkadaşlarımızla bütün gücümüzle çalışacağız." dedi.
Yevhen Opanasenko, Atiker Konyaspor'da 39 numaralı formayı giyecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray maçı sonrası Samsunspor'dan Drongelen'in pozisyonuna tepki: Dirsek bize, kart bize... ADALET?
Samsunspor'un iptal edilen golünde ofsayt var mı? Geceye damga vuran pozisyon...
Beşiktaş, Başakşehir maçına hazır
Sivas'ta kar yağışı etkili oldu! Fenerbahçe maçı öncesi yoğun önlemler alındı...
Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Milan Skriniar'dan açıklamalar!