Kerem Aktürkoğlu: Halkımızdan özür diliyorum

Kerem Aktürkoğlu, Galler maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
A Millî Futbol Takımı’mız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki 5’inci maçında Kayseri’de ağırladığı Galler ile golsüz berabere kaldı.
Millîlerimizde 89’uncu dakikada penaltı kaçıran Kerem Aktürkoğlu ise müsabaka sonrası konuştu ve üzüntüsünü dile getirdi.
Kerem, “Kayseri halkına teşekkür ederiz, harika bir ortam vardı. Onlara galibiyet hediye etmek istiyorduk ama kaçırdığım penaltıdan dolayı bunu yapamadık. Hak ettiğimiz A Ligi'ne çıkamadık. Bundan dolayı halkımızdan özür diliyorum. Umarım Karadağ maçında gerekeni yaparız ve A Ligi'ne çıkarız” ifadelerini kullandı.
Kerem, “Her maça galibiyet almak için çıkıyoruz. Bundan önce de böyleydi, Karadağ maçında da böyle olacak. Tekrardan kaçırdığım penaltıdan dolayı özür diliyorum” sözlerini de dile getirdi.
SON DAKİKA
-
10. 20
Rusya Ukrayna'yı vurdu, Polonya'da alarma geçildi: Savaş uçakları havalandı!
-
10. 09
Şampiyon belli oluyor: Akdeniz Derbisi'ne geri sayım!
-
10. 01
İsrail, İngiliz milletvekillerini ülkeye almadı
-
09. 58
SON DAKİKA | ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 5 NİSAN 2025: Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl öğrenilir? Sonuç sorgulama ekranı!
-
09. 53
Hatay'da sahile roket vurdu
-
09. 50
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Gürcistan Meclis Başkanı Papuashvili ile görüştü
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray, Samsunspor mesaisine başladı
HABER... Kader anı! 90+11 Kadıköy'de çıt çıkmadı...
Dünya basınında manşet: Mourinho Okan Buruk'un burnunu sıktı! "Çıldırmış durumda..."
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde ortalık karıştı! Oyun durmak zorunda kaldı...
Beşiktaş, kupa mesaisine hazır! Rakip Göztepe