Karşıyaka ödeme konusunda ek süre istedi

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ, kulüpten alacağı bulunan eski yabancı futbolcuların avukatlarıyla masaya oturarak ödeme konusunda ek süre istedi.
Deplasmanda 5-3'lük galibiyetle sonuçlanan Ottocool Karagümrük maçının ardından İstanbul'da kalan Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, davalı oldukları 6-7 dosya için görüşmeler yaptığını söyledi.
Bu gözyaşları Eskişehirspor için
Avukatlara şirketleşme çalışmaları gerçekleştirdiklerini ve ödemeleri 15 Aralık'tan sonra yapabileceklerini ilettiğini dile getiren Altuğ, "Şimdilik sadece peşinat ödemesi yapacağız" dedi.
Kulüpten 251 bin 524 Euro alacağı bulunan eski futbolculardan Ukraynalı Kovalchuk'un avukatıyla görüştüğünü belirten Mutlu Altuğ, "Ödeme süresi dolsa da, FIFA'ya bir yazı daha yollamazlarsa herhangi bir ceza almayız. Anlaşmak üzereyiz. Ayrıca Juninho, Ofoedu, Fall, Shukurov ve Kvesic gibi eksi futbolcuların alacakları için de görüşmeler yapıyoruz. Şirketleşme sonrası eski borçları ödeyip, transfer yasağını kaldıracağız. Şimdiden devre arası transfer listemizi hazırlıyoruz" diye konuştu.
Estetik yaptıran ve saç ektiren futbolcular
Bu sezon borçları nedeniyle 6 puanı silinen Karşıyaka'da taraftarlar kampanya yaparak kulübün -12 puan ceza almasını önledi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Real Madrid Şampiyonlar Ligi’ne Veda Etti: Ancelotti'den Dikkat Çeken Sözler
Dursun Özbek: Tüm engellemelere rağmen hedefimize ilerliyoruz
Milli futbolcu Kenan Yıldız'a eski kulübü talip oldu!
Dusan Tadic, kulüp televizyonuna röportaj verdi: Bu şampiyonluk gerçekten çok ama çok önemli
Eyüpspor'un yıldızı Berke Özer, Süper Lig devine doğru!