Juventus Buffon'un veliahtını Türkiye'de buldu

Altınordu'nun 18 yaşındaki kalecisi Berke Özer, dünya devlerinin radarına girdi. Başta Barcelona, Juventus ve Borussia Dortmund, Altınordu'nun yıldız adayı Berke Özer'i kadrosuna katma girişimlerine başladı.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'nün ardından bir başka yıldız daha çıkarmaya hazırlanıyor. Altınordu'nun 18 yaşındaki kalecisi Berke Özer, Avrupa devlerinin radarına girdi.
SporX'in Fransız basınından aktardığı habere göre Barcelona, Juventus, Borussia Dortmund, Chelsea ve PSV Eindhoven, Berke Özer'i transfer etme yarışına girdi.
Dani Alves burnundan çıkanları Ronaldo'nun formasına sildi!
18 yaşındaki kaleciyle Dortmund'un iletişime geçtiği ve 1.90 boyundaki kalecinin yaz transfer döneminde Avrupa'nın dev takımlarından birisi ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Altınordu ile sözleşmesi 2019 yılında sona erecek Berke Özer, bu sezon İzmir ekbinin kalesini 6 kez korudu. Türkiye U17 Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Berke'nin ismi transferde üç büyüklerle de anılıyordu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Benfica'ya bir Türk yıldız daha! Portekiz ekibi çalışmalara başladı...
Beşiktaş'a Rafa Silva şoku! Dünya devi Portekizli oyuncuyu istedi...
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Uğurcan Çakır açıklaması: Ali Koç aradı!
Merih Demiral'dan bir ilk! Milli futbolcu tarihe geçti...
Galatasaray, Bodrum FK maçı hazırlıklarına başladı