hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jose Mourinho’dan Okan Buruk ve Halil Umut Meler sözleri…

    Jose Mourinho’dan Okan Buruk ve Halil Umut Meler sözleri…
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Jose Mourinho, Kasımpaşa maçı sonrası gündemdeki konulara ilişkin görüşlerini aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ise müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

    Önümüzdeki hafta Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi rakibinin erteleme maçı oynayacağı hatırlatılması üzerine Mourinho, "Bunun bir avantaj olduğunu düşünmüyorum, 3 gün normal süre. Dün de kolay bir galibiyet aldılar. 6 oyuncu değişikliği yaptılar, hiçbir oyuncuya ekstra yük binmedi. Hafta içi de içeride oynayacaklar. Dolayısıyla onlar için bir problem olacağını düşünmüyorum. Derbi ile ilgili henüz düşünmedim" dedi.

    OKAN BURUK VE HAKEM SÖZLERİ

    Geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programındaki açıklamaları sonrası Halil Umut Meler ve Okan Buruk’la ilgili gündeme gelen tartışmalara dair Mourinho, şunları söyledi:

    "Meslektaşım Okan’ın yakın arkadaş olduğunu bilmiyordum. Hakemler dürüst oldukları müddetçe istedikleri kişilerle arkadaş olabilirler. İsterse kulüp başkanı, teknik direktörler, gazetecilerle arkadaş olabilirler. Bununla ilgili sorun görmüyorum. Performanslarında dürüst olduğu müddetçe problem yok benimle ilgili."

    “Kulübümüz bana çalışabilmem için iyi bir takım kurdu" sözlerini de dile getiren Portekizli teknik adam, transfer döneminin kapanmasının oyuncular üzerinde de iyi bir etkisi olacağına dikkat çekti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow