hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jose Mourinho: Yediğimiz gol öncesi arkadan itme var

    Jose Mourinho: Yediğimiz gol öncesi arkadan itme var
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Jose Mourinho, Samsunspor maçı sonrası yaptığı değerlendirmelerde puan kaybetmelerine neden olan golde faul olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 9’uncu haftasında Samsunspor’a konuk olan Fenerbahçe, 88’inci dakikada yediği golle rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, müsabakanın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

    Millî maç arası sebebiyle zor bir hazırlık sürecinden geçtiklerini belirten Mourinho, “Oyuncular, saha içerisinde hatalar yapıyorlar. Bunu aramızda konuşmalıyız. İlk yediğimiz gol, konuştuğumuz bir goldü. Cuma günü bunu konuştuk” dedi.

    Soner Aydoğdu’nun skoru 2-2’ye getiren golü öncesinde faul olduğunu ifade eden Mourinho, “İkinci gol bazı takımlar için faul, bazı takımlar için basit. Arkadan itme var. Bazı takımlar için faul oluyor. Bizim için olmadı. Bizim stadımızda böyle bir gol attığımız zaman faul mü verilecek, gol mü verilecek; göreceğiz” sözlerini dile getirdi.

    Fenerbahçe’nin bu sezon üçüncü kez puan kaybettiği de hatırlatılan ve sebebi sorulan Portekizli teknik adam, “Çok şey söyleyebilirim ama söylemiyorum. Şimdiden 7 puan kaybettik. Nasıl, ne şartlarda kaybettik konuşmayacağım. Direkt şampiyonluktaki rakibimize kaybettik. Alabildiğimiz kadar puan almamız gerekiyor” yanıtını verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow