hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jose Mourinho: Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor

    Jose Mourinho: Türkiyede sadece Galatasaray kart görmüyor
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Jose Mourinho, Alanyaspor maçı sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 4’üncü hafta maçında Fenerbahçe, Alanyaspor’u Dusan Tadic (2) ve Edin Dzeko’nun golleriyle 3-0 mağlup etti.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ise karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

    Alanyaspor’u Başakşehir mücadelesinde izlediğini belirten Mourinho, “Rakibimizi izlemiştim. Oyun kurmayı, topu tutmayı ne kadar sevdiğini gördüm. Hafta boyunca bu baskıya çalıştık. Savunma hattında adam adama oynadık. İlk yarıda daha fazla gol atamamış olmak üzücü, maç ilk yarıda da bitebilirdi” dedi.

    Yeni transfer Sofyan Amrabat’la ilgili de görüşlerini paylaşan Mourinho, “Amrabat konusunda başkanımız ve direktörlerimiz benim nasıl biri olduğumu bildikleri için maçtan önce bana bilgi vermediler. Çünkü benim tek odağımın maç olduğunu biliyorlardı. Bu transferle ilgili bilgiyi şimdi vereceklerdir” ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “ÇOK MUTLUYUM”

    Transfer konusundaki planlamaya da değinen Portekizli teknik adam, “Birlikte transferleri yapıyoruz. Bunlar benim, başkanın, Branco'nun, Acun Ilıcalı'nın oyuncuları değil, Fenerbahçe oyuncuları. Aramızda da iyi bir ilişki var. Şu anda sadece başkan - hoca ilişkisi değil, daha da ilerisinde bir ilişkimiz var. İstemediğiniz oyuncu alındı mı derseniz, hayır. Başkanımız ve sportif direktörümüz rolüme saygı duyuyorlar. Yönetimden bir talepte bulunuyor musunuz derseniz, onun cevabı da hayır. İstediğim şeylerin mümkün olup olmadığını soruyorum. Açıkçası mutluyum. Çok mutluyum” sözlerini dile getirdi.

    DİKKAT ÇEKEN KART YORUMU

    Deneyimli futbol adamı, "Umarım bu sezon 50'den fazla maç oynarız. Böyle olmasını istiyorum. Uzun sezonlarda sakatlıklar, kart cezaları oluyor. Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor. Onun dışındaki takımlar kart görüyor. Biz de kart göreceğiz" ifadeleriyle ise dikkat çekti. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow