hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jose Mourinho: Bu turnuva için adım adım düşünüyorum

    Jose Mourinho: Bu turnuva için adım adım düşünüyorum
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Jose Mourinho, Twente maçının ardından açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, ikinci hafta maçında deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kaldı. Müsabaka sonrası ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, basın mensuplarına konuştu.

    Mourinho, “Bazen Türkiye'ye işimi öğrenmeye gelmişim gibi düşünüyorum. Sorulan sorulara bakınca, işimi öğrenmek için iyi bir fırsat” ifadelerini kullandı.

    “ADIM ADIM DÜŞÜNÜYORUM”

    Moruinho, “Bir üst tura çıkmak için kaç puan gerekir bilmiyorum. Bir hesaba göre 11 puan yeterliymiş. Play-off oynamadan üst tur için bu puandan daha fazlası gerekir. Bu turnuva için adım adım düşünüyorum. Bir üst tura çıkalım, sonrasına bakarız” diyerek ise UEFA Avrupa Ligi’ndeki hedeflerine değindi.

    Avrupa Ligi’ndeki kuralarının da zor olduğunu söyleyen Portekizli teknik adam, “Normalde evinizde daha fazla puan toplamayı beklersiniz ama biz evimizde Manchester United, Athletic Bilbao ve Lyon ile oynayacağız. Bu rakiplerin zorluğuna bakınca da bu durumu telafi edebilmek için deplasmanda oynayacağımız maçlardan puan almamız gerekiyor” sözlerini dile getirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow