İstanbul Valiliği Galatasaray'ı uyardı

Galatasaray Yönetim Kurulu'na 13 Nisan'da oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi İstanbul Valiliği'nden kritik bir talep geldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul Valiliği Galatasaray'a resmi bir yazı göndererek,13 Nisan Çarşamba günü yapılacak aylık olağan divan kurulu toplantısını İstiklal Caddesi'ndeki Galatasaray Lisesi'nde yapılmamasını istedi.
Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçıyla aynı güne denk gelen divan kurulunun, yine 13 Nisan'da Galatasaray Adası'nda yapılması kararı alındı.
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için olağanüstü önlemler
Valiliğin, yakın bir süre önce terör saldırısı meydana gelen İstiklal Caddesi'nin en merkezi alanlarından birine kurulu olan Galatasaray Lisesi'ne nazaran, kontrolü çok daha kolay olan Galatasaray Adası'nı işaret ettiği, Başkan Dursun Özbek ve ekibinin de bu talebe olumlu yanıt verdiği ifade edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray maçı sonrası Samsunspor'dan Drongelen'in pozisyonuna tepki: Dirsek bize, kart bize... ADALET?
Samsunspor'un iptal edilen golünde ofsayt var mı? Geceye damga vuran pozisyon...
Beşiktaş, Başakşehir maçına hazır
Sivas'ta kar yağışı etkili oldu! Fenerbahçe maçı öncesi yoğun önlemler alındı...
Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Milan Skriniar'dan açıklamalar!