hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İsmail Kartal'ın yardımcısı Recep Karatepe, Gençlerbirliği'ne imzayı attı

    İsmail Kartalın yardımcısı Recep Karatepe, Gençlerbirliğine imzayı attı
    expand
    KAYNAKİHA

    Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Sinan Kaloğlu’ndan boşalan teknik direktörlük koltuğunu 1+1 yıllığına anlaşma sağladığı Recep Karatepe’ye emanet etti. Karatepe, Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninin ardından görevine resmen başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yönetime geldikleri ilk gün 'Gençlerbirliği’ni fabrika ayarlarına döndüreceğiz' dediklerini hatırlatan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur, tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. Karatepe’yi fabrika ayarlarına dönme projesinin bir parçası olarak niteleyen Sungur, geçmişten gelen sıkıntılar nedeniyle hem bugünü hem yarını hem de geçmişi yönettiklerini dile getirerek, geçmişte yapılan hataları tekrarlamayacaklarını ve transfer politikalarını daha farklı şekillendireceklerini kaydetti. Gelecek sezon ligin çok daha zor geçeceğini ifade eden Sungur, Gençlerbirliği’nin her zaman Süper Lig’de olması gerektiğini kaydetti.

    Teknik Direktör Recep Karatepe ise Ankara’da doğup büyüdüğünü ve ilk antrenörlük deneyimine bu şehirde başladığını belirterek, "Tekrardan aşık olduğum şehre geri geldim. Çok büyük heyecan. Bazen doğru zaman ve doğru yer gerekiyor. Seçenek sunulsaydı benim için doğru yerin Gençlerbirliği olacağını söylerdim" ifadelerini kullandı.

    Türkiye için genç, Avrupa için ise yaşlı bir teknik direktör olduğunu vurgulayan Karatepe, "Bu 100 yıllık çınarın diğer bir ayağı da basın kısmı. Bu konuda da her türlü desteği istiyorum. Türkiye’ye birçok oyuncu ve teknik adam yetiştirmiş bir kulübün olması gereken yer Süper Lig’dir" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow