hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İsmail Kartal, kalp krizi geçirdiği iddialarını yalanladı

    İsmail Kartal, kalp krizi geçirdiği iddialarını yalanladı
    expand

    Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, sosyal medyada kalp krizi geçirdiğine dair çıkan haberleri yalanladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona eren İsmail Kartal, kulübe veda etmişti. Sarı-lacivertlilerde 99 gol atarak Süper Lig'de 99 puan toplayan Kartal, rekorlar kırdığı sezonda ikinci olmuştu. Sezonu kupasız tamamlayan Kanarya, teknik direktör değişikliğine gitme kararı aldı. Sarı-lacivertlilerde yeniden başkan olan Ali Koç, teknik direktörlük koltuğunu Jose Mourinho'ya emanet etti.

    İDDİALAR YALANLANDI

    İsmail Kartal, kalp krizi geçirdiği iddialarını yalanladı

    Fenerbahçe'den sonra boşta olan İsmail Kartal hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. 63 yaşındaki teknik adamın kalp krizi geçirdiği ve stent takıldığı haberleri sosyal medyayı çalkaladı. Ancak bu haber kısa süre içerisinde Kartal tarafından yalanlandı.

    KARTAL'IN AÇIKLAMALARI

    Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kartal, "Her sene olduğu gibi bu yılda düzenli sağlık kontrollerim için hastanede çeşitli kontroller yaptırdım. Ancak ortalıkta yayılmış olan kalp krizi geçirdiğim iddiası doğru değildir. Siz çok değerli takipçilerimi, sevdiklerimi ve taraftarlarımı böyle yanlış bir haber ile meşgul etmemek adına bu açıklamayı yapmak ihtiyacı duydum. Şuan sağlığımla ilgili herhangi bir durum yoktur. Tüm arayan soranlara çok teşekkür ederim. Hepinize sevgiler..." ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow