hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İsmail Kartal: Ferdi Kadıoğlu neden sol bek oynuyor diyebilirsiniz

    İsmail Kartal: Ferdi Kadıoğlu neden sol bek oynuyor diyebilirsiniz
    expand

    Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Slavia Prag'a 3-2 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mücadeleyi değerlendiren İsmail Kartal "Maça iki takım da istekli başladı. Dengeli giden bir maç oldu. Bu takım çok iyi kapanıyor, çok iyi kontratağa çıkıyor. Biz de iyi cevap verdik. Onlar girdikleri pozisyonları değerlendirdi, biz değerlendiremedik. Rövanşta mağlubiyeti telafi etmeyi düşünüyoruz. Bu turu geçebiliriz pes etmedik. En iyi şekilde hazırlanıp turu geçmek için sahaya çıkacağız." dedi.

    Kim Min-Jae hakkında açıklama yapan İsmail Kartal "Çok yoğun bir maç trafiğimiz var. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Oyuncularımızın sakatlanmaması için rotasyon yapıyoruz. Arka adelesinde gerginlik hissettiği için Kim Min-Jae'yi çıkardık." ifadelerini kullandı.

    Ferdi Kadıoğlu için de açıklama yapan İsmail Kartal, "İnsanlar, Ferdi neden sol bek oynuyor diyebilirler. Mecburen oynuyor. Ben, Ferdi'yi her zaman ön tarafta oynatmak istiyorum ama bazı şeyler düşüncelerinizin önüne geçiyor. Eksiklerimiz var. Ferdi'yi sol beke koyduk, çocuk sağ olsun, aslanlar gibi oynuyor" şeklinde konuştu.

    Ferdi Kadıoğlu: Taraftara teşekkür ederim

    Karşılaşma sonrası, "Taraftarlarımızın bugün bana gösterdiği destekten dolayı minnettarım. Ben şu anda tamamen Fenerbahçe'ye odaklanmış durumdayım. Kontratımla ilgili konularla menajerim ilgileniyor. Fenerbahçe için sahada her şeyimi vermeye çalışıyorum. Hangi pozisyonda oynadığım fark etmez. Hocamız bana her zaman güven veriyor." dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow